12

Анонимен

преди 6 години

А защо при срещата за Ктб,Цацаров го няма а заместника му Сарафов.Да не би да е стягал куфара

11

gadev

преди 6 години

льотчика няма думата, кой го пита него ? каквото кажат другарката *** и таварищ Решетников - това е !

10

Анонимен

преди 6 години

Гумата излязла от главния болт щот няколко болта липсвали,че къде са им гайките,що не са ги лепнали за гумата като вентили по камерите за налягане и нямало да легне на една страна,също като при надуваемите лодки и вседоходи.

9

анонимен

преди 6 години

Не разбирам от съдебна система,нито ми я ясно дали Панов е прав или не.НО факта,че заради този Панов и тезите които защитава се направи цяла партия и телевизия не ми харесва.Значи,според мен има някакво лоби кето иска да овладее тази система.Иначе защо е всичко това -партии на Хр.Иванов,Телевизия където непрекъснато се говори за този Панов,хвали се ,превъзнася се -нещо не е в ред.Запрете се малко,ставате съмнителни г-н Диков и г-жо Кулезич.

8

Цацаров

преди 6 години

Аз съм единственото божество и на мен само ще се кланяте. Над мен е само небето.ВСС е под мой контрол. Медиите на медийния гуру Пеевски ме боготврят. Вие луди ли сте да се саморазследвам за някакви си ЦУМ и Янева гейтове?! Ха-ха-ха! Пфу!

7

чумав

преди 6 години

Единственото предназначение на Цацата е да брани мафията, превзела всички институции. От ЕС ни усетиха и ще стоим във всички предявения като чумави. Чумави от корупция.

6

кандидат депутат

преди 6 години

Трябва да се увеличи давността на всички престъпления свързани със злоупотреба с власт, нагласени поръчки, крадене и пране на пари. За да може един ден все някой да подгони народните кожодери. Ясно че това няма да е Цацаров, но ще дойде и неговия час за любовник в затвора. Заедно с Пеевски.

5

Анонимен

преди 6 години

А БОЛТОВЕТЕ НА БОРИСОВ РАЗВИТИ ЛИ СА?

4

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това тук ще останат шишовците, цаци, пееефци и байуевци. Цървулска държава, жалък народ...матрял, както право го определи башбакана.

3

Анонимен

преди 6 години

Лозан Панов, получава същата подкрепа, каквато са получили Ботев във Враца и Левски по пътя към бесилото.Тоя народ си заслужава жалкото съществуване и бавното и неумолимо изчезване завинаги.

2

Анонимен

преди 6 години

Quis custodiet ipsos custodes?Този въпрос трябва да се повдига пред всяка една власт и институция, за да има поне малко въздържание и отговорност, пък били те и от кумова срама

1

Стринка Пърцуева

преди 6 години

Развинтените болтове на една развинтена фантазия.Само и само да се опази Прокопиев.