39

Влас

преди 6 години

Какъв е този телефон да се обадиме де, постоянно ми дъни от тоя Какао, а съм във Влас!!! детето заспива на думкане всяка вечер поне да я заведа там да съм на купона и аз така и така чувам тук всичко всяка вечер! дайте телефона!

38

Невинен

преди 6 години

Обърнахме се територия с пиратски статут, разхайтени паразитствуващи богаташчета, джиткащи цял ден с джиповете, девианти туристчета от запада посиращи се от една водка, изкурвени девойчета на които ,,копче" не можеш да кажеш, наркоманчета най- нагло друсащи се посред бял ден на улицата и след това джигитосват с бмв- тата си! Найс а ......да ви *** на демокрацията!!!!

37

e

преди 6 години

Когато бургаският винкел спре безкрайното думкане от Какао бийч в слънчака да дойде да се обади във Влас. Кметът ще го награди лично.

36

Анонимен

преди 6 години

А от мотоциклетистите в София къде да се оплачем?

35

Анонимен

преди 6 години

1500 души са много за едно място за паркиране, двама се скараха миналата година за едно и 3 месеца ни занимаваха с операциите, що народ пострада, какво остава след подобна люта битка...?

34

СС

преди 6 години

До любо - Идва от латинското VERSUS - срещу. :)

33

СС

преди 6 години

Ще, ще, ще...всяка година едно и също. Кучетата си лаят, а кервана си върви и нищо няма да се промени. :(

32

любо

преди 6 години

Какво значи /VS./??

31

Ot BRD

преди 6 години

До ПЕСЪЧИНКА. Prava ste. No as isricno ne hodja v Turzija (i Gurzija). Sa beda oste mi teji minaloto, mislja , che i na tjah im teji (dori i poveche otkolkoto na nas). Mislja, che ne ni obichat. Ima oste hubavi mesta i u nas, kudeto ne se strelja:)

30

Анонимен

преди 6 години

Много ми дреме ми за местата за паркиране край Черно море. Аз обикновено ходя в Испания, най-вече Палма де Майорка и там нямам никакви проблеми, всичко е на макс. В България мафията бетонира всичко около морето и от 20 години не ходя там и нямам никакво намерения пак да пробвам.

29

Анонимен

преди 6 години

Да се стрелят мутрите по морето, каквото искат да си правят. Нормалните българи отдавна не ходим там на почивка. Ще им се на мутрите да продължават да ни доят и затова разни *** пишат колко много българи имало по морето, но истината е друга. Аз нямам проблем с парите за почивка на море, но не бих отишъл на българското море. Като махнат 3/4 от бетона там, като построят пречиствателни станции, които да могат да пречистват огромния обем *** вода, когато мутрите си наемат квалифициран персон

28

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ, КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАК ТЪРСЯТ МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ ЗА ТРОШКИТЕ СИ И СИ КЪСАТ НЕРВИТЕ.Пък то и горещо на всичкото отгоре. Красота.

27

Край

преди 6 години

Няма голям град или курорт дето местата за паркиране да стигат - изхода е един високи цени - плащаш -паркираш иначе си с влака.

26

Анонимен

преди 6 години

Безкомпромисни мерки.... Идете на корабчето на Несебър и вижте за какво става въпрос.С очите си видях как една полицейска кола искаше да влезе в паркинг, служителят - 23-24 годишен не ги опусна и започна да заплашва, че ще се обади на шефа. На черно море няма спокойствие, има мутри.

25

Анонимен

преди 6 години

Даже бетона е малко :) Още трябва да насипем. ..Морето е място за хора с Пари вече...останалите яжте лютеница и сирене на язовирите. Акъл няма нужда да давате . Ако имахте акъл , щяхте да имате и пари. Ако се водим по вашите разбирания да има само поляни ...целия изток ,щеше да седи гладен , за да могат банда селяндурии да отиде ли без пари на моретууу :))

24

hggf

преди 6 години

Немам пари за море, така че хич не ми дреме какви проблеми имат по Бетономорието.

23

Анонимен

преди 6 години

Нямало българи по нашето морето - хахаххахах Тука пишат разни селсккии шматки, които гледат нашето море само на снимки. Морето си се ползва и то на максимум. Чужденците са само в големите курорти ...Всичко останало е заето от българи. И то до края на Август :))

22

Анонимен

преди 6 години

Много на почит сред българина е почивката в Турция и Гърция, не че има нещо лошо напротив, но повечето ходят с буркани по палатки и треторазрядни къщички в затънтени камънаци, а тези, които са успели да платят за комплекс с ол-инклузив, извън него се стискат да не похарчат и едно евро за нещо друго, защото едва са събрали да идат там. За това и в БГ не им харесва, защото за качествените места трябва да платят по-високи цени.

21

варненец

преди 6 години

Абе ходете кадето искате бе шопи , на 1 юни дойдоха 20 хиляди румънци на Златни Пясъци и още са тука ! Има още около 100 хиляди германци , а вий си чупете краката по гръцките каманаци прав ви път ..аахахаахаха

20

Анонимен

преди 6 години

абе - гледам вдигнал се е жизнения стандарт на българина - основния му проблем е морето... значи - хората имат пари , криза - няма и толкова...като ревете , че няма пари - се сетете за това , че .все към морето гледате... лятото е кървав сезон - за работа ....на 10 да стана пак няма да имам време , за почивка хич не ми и остава време да мисля... та - добре сте де...щом морето ви е проблема....