45

Do 55

преди 6 години

Как пък разбра бе, че са 10 години назад?Много фантастика четете на оф събранията май?

44

Анонимен

преди 6 години

До demographАко се появи второ нато отговор ще има .Ще се създаде и друг Съюз -неизбежно-а кой кого е натирил не се знае- Руснаците са подготвени и добре въоръжени -Сащ в момента помпи мускули ,но са назад с 10 години от Русия с военни подобрения и ВВС- Путин е 3-4 хода напред.

43

юбералес

преди 6 години

След като Европа им се изплъзна, след 50-годишно разделяне, САЩ и Русия решиха да си поделят Близкия изток. СА, Египет и дуги араби сунити - към САЩ, а Иран, Турция, Сирия, Ирак и някои други - към Русия. Добрата новина е че обединението на ислямския свят се отлага.

42

demograph

преди 6 години

Статията препечатва руски автор, който в обичайния за Путиния стил, "гладна кокошка просо сънува", се опитва да извърти всяка световна случка като " нова победа на непобедимата" Русия. С всичката си противоречивост, Тръмп прави изненадващо ефективни удари. С 59-тте Томахавки по Сирия натика Путин в ъгъла. С отказа да потвърди чл.5 застави ЕС да се въоръжава/срещу Русия, естествено/. Сега намачка Катар като обедини арабите сунити срещу руския съюзник Иран. Сдобри се с Китай за сметка на Русия..

41

Гост+

преди 6 години

СА се налага като жандарм все повече с подкрепата на УСА и това е пагубно за региона

40

Анонимен

преди 6 години

И като продължение на предния коментар световни военни сили са САЩ, Русия и Китай.

39

Анонимен

преди 6 години

Русия не се справяла в Сирия?!хахаха.Момче това не ти е конзолата.Върви да павкаш марихуана и се възхищавай на глупостите в нета.Русия отдавна се готви за третата световна и тя в момента е факт.А Русия, хахаха майко мила момченце тях ги уважават американските генерали.Потупват по рамото само слабите за да им вдъхнат малко самочувствие;)На силните никой не се радва.

38

Разбирачев

преди 6 години

По нелепа статия скоро не бяхте препечатвали.Нерде Ямбол нерде Стамбул?Или какво общо има Русия с американските феодални владения в залива.Катар си го отнася единствено заради откритата подкрепа и финансиране на кампанията на Х.Клинтън, както и за участието му още на страната на еврейско-либералното лоби което се бори за импийчмънт на Тръмп.Иначе С.Арабия да твърди че подкрепяли тероризма е като група роми да се карат кой е по черен.ИДИЛ и АЛ Кайда са функции на емирствата и винаги са били.

37

Анонимен

преди 6 години

Най-Голямата база на САЩ за ВВС е именно в Катар. САЩ нямат интерес да съсипват тях. Това са пълни глупости на необразовани хора говорещи по цял ден за Сорос и конспирации.Запада поддържа Катар , както и СА. Това е вътрешно арабски проблем и изнервяне. Катар е дал 1 милиарда за откупи на некви катарци и от там тръгва скандала.

36

Инж.

преди 6 години

Моля всички заинтересовани да потърсят в Google кои са държавите най-богати на природен газ (ресурс по-добър от петрола).Това ще отговори на всичките Ви въпроси

35

Анонимен

преди 6 години

Тръмп спечели единствено пари, което е супер, нали е бизнесмен. САЩ ще се развиват успешно, а арабите ще са доволни от новите си играчки.

34

Анонимен

преди 6 години

С други думи, идеята за създаване на "арабска НАТО" е кажи-речи подсигурена с пари;И ОТКЪДЕ Е ПОДСИГУРЕНА? ХАХАХА

33

Анонимен

преди 6 години

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО 350 МИЛИАРДА СА СВЕЖА ГЛЪТКА ЗА АМЕРИКАНСКОТО ВКП КОЕТО НАПОСЛЕДЪК НЯМАШЕ ПОСТЪПЛЕНИЯ ИЗГЛЕЖДА НО ЗА МАЩАБИТЕ НА САЩ ТОВА Е МАЛКА СУМА. НО ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ САУДИ АРАБИЯ НЕ Е ЗАЩИТЕНА. АМЕРИКАНСКИЯ ТААД НЕ МОЖЕ СА ОТРАЗИ РУСКИЯ КАЛИБЪР, КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ РУСИЯ МОЖЕ ДА ИЗДУХА ПЕТРОЛНИТЕ РАФИНЕРИИ КОГАТО СИ ПОИСКА. НО НЯМА ДА ГО НАПРАВИ ЗАЩОТО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ НЕ ИГРАЕ ТАКА. ТОВА ПРИЛИЧА НА ДЪЛГОВО РОБСТВО. САМО ЧЕ АРАБИТЕ НЯМА ДА ГО ИЗТЪРПЯТ ДЪЛГО.

32

Анонимен

преди 6 години

Няма да стане - Египет е проруски а той е единствената сила в коалицията. Пакистан пък е съвсем друга работа, те не са араби. Идеята е ялова отвсякъде. Тръмп въоръжи сауди арабия за да си защити бензиностанцията, но това ще отблъсне израел. Реално запада вече не разчита и не толерира израел, залага само на арабите.

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Създаването на "арабска НАТО" естествено няма как да буди съчувствие у Русия"НАПРОТИВ БУДИ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ ТРЪМП И СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ АНГЛИЧАНИТЕ.

30

Анонимен

преди 6 години

Ще се включи ли Израел в арабското "нато" все пак те са си повечето араби.

29

Анонимен

преди 6 години

АРАБСКО НАТО НЯМА ДА ИМА

28

Анонимен

преди 6 години

не е лъжица за русия те дори в сирия не се справят а и пари нямат

27

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката монтаж ли е, някакъв майтап с Тръмп?

26

хааа

преди 6 години

Какво арабско НАТО?та те не се понасят и ако тяхното НАТО е като нашето провала е на лице....