17

Анонимен

преди 6 години

И аз като не работя понякога казвам, че работя да си придавам важности. И да разберат другите, че съм нужен и без мен не може

16

Анонимен

преди 6 години

Хората вдигнаха ръце и който може така се спасява. Жалби не се пускат, защото кражбите от вили и селски къщи е под стойността​ на една минимална. Вече няма какво да се краде по селата, скакалците тръгват към градовете.

15

Анонимен

преди 6 години

Ако грабна химикалката,мога още поне 10% да им сваля!

14

Анонимен

преди 6 години

Ако се проследи стъкмистиката на МВР за последните 20 години ще се види че всяка година регистрираните престъпления падат с 5% а разкритите се качват с 5%, демек до 2017г. престъпността трябваше да е намаляла със 100% тоест да е изчезнала от България!!??А дали е така А какво ви е чувството??.Но това не пречи всяка година на отчетите на МВР да се лъже и след това на банкетите в чест на добрата статистика да се напиват с поредния нищо не разбиращ министър.

13

Тато из Правец

преди 6 години

Сега като вдигнете тока от 1 юли и ще наваксате грабежа над българите...

12

Анонимен

преди 6 години

Докато Ушев си чопли окапания телефон и се чуди къде да се напие, или дрогира?!Я стига, че тия МВР стъкмистики станаха чист хумор.....

11

да ама не

преди 6 години

Защо само ни правят на луди,и те знаят че много хора жертви на престъпления не пускат жалби защото нямат вяра на полицията ....

10

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно има поне 30-40% спад на оплакванията в МВР за битовите престъпления, а всъщност да си има реално увеличение от 20-30%. Винаги когато се говори за такава престъпност, трябва да се отчита и нерегистрираната от МВР престъпност, поради явното недоверие на хората в МВР. Може би сега от всеки 100 битови престъпления, МВР регистрира 5-10 престъпления.

9

Анонимен

преди 6 години

Логично е !От обезлюдени села и градове няма много за крадене !

8

Гърбер

преди 6 години

Дължим всичко на г-жа Бъчварова. Да се свети името й, песни да се пеят! Господ здраве да й дава.

7

ПП ГЕРБ

преди 6 години

Вярваме, вярваме и сме много щастливи под мъдрото и доходоносно ръководство на г-н Борисов

6

Анонимен

преди 6 години

ТЯ ТИКВЕНАТА ПРОПАГАНДА НАДМИНА И БАЙ ТОШОВАТА ПО МАНИПУЛАЦИИ!ТО БИВА ИЗЛАГАЦИЯ АМА ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ Е И СМЕШНО,,

5

Анонимен

преди 6 години

Грабежи, кражби и измами намалели с 10%Дали пък това не се дължи на факта, че набелязаните жертви започнаха да прилагат американското правило - влезе ли в твой имот някой непоканен и започне да безчинства, стреляй!

4

Анонимен

преди 6 години

Абе тя онази дърта посланичка краде, вие тука с кокошки ни занимавате

3

:(

преди 6 години

Намалели са грънци. Хората спряха да сезират органите и на статистика го докарват. Всеки се оправя кой, как може. Хората започнаха да прибягват до вендета и не се занимават с жалби вече.

2

Бай Иван

преди 6 години

Това че не се пишат жалби не значи че нещата са се подобрили. Не знам дали има друга европейска държава където се правят подобно золуми.

1

Неее

преди 6 години

Това е най върлата герберастка лъжа за деня. До довечера Будата ще намери още по жестока. Страхххх