16

Анонимен

преди 6 години

Вишеградската четворка е съюз от няколко държави, в които мъжете са мъже и жените са жени (много красиви)! Браво!

15

Извод

преди 6 години

Българино, учи се от Вишеградската четворка!

14

Дрезден

преди 6 години

До преди 2 години в този красив германски град имаше много малко мюсюлмани. Сега в провинция Саксония са повече от 60 000. Искат да строят голяма джамия в Голямата Градина (Grosse Garten) в центъра на Дрезден. Снощи хиляди патриоти на митинга на ПЕГИДА и АзГ твърдо изказаха НЕСЪГЛАСИЕТО си ! Дрезден няма да се предаде !!! Поздрави ЗЛАТНА ПРАГА и на смелото чешко правителство !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Чакайте резултатите от посещението на Бойко във Франция и Германия и най-вече в Турция при Реджеп.

12

Росен Плевнелиев

преди 6 години

България трябва да изпълнява задълженията си към ЕС и НАТО и освен това на българската икономика и трябват квалифицирани кадри от Сирия, Авганистан, Пакистан, Бурунди и Бряг на слоновата кост. С повече толерантност ние ще просперираме. Нас не ни е страх от терористите.

11

Я,

преди 6 години

Бойко видя ли бе?Не било толкова страшно до кажеш не!Можело значи...

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя гей клуб незнайно защо наричан ЕС, отново е подчинен на германския ботуш както преди 75 г.

9

Анонимен

преди 6 години

Еййй, има и политици които се държат на хората, културата, обществото и развитието. Защо им е на чехите някой брадатко да се взриви на Вацлавски намести и да избие хората? Правилно, шут изотзаде и нито един резньо!! Там където са минали Резньовците трева не никне. Наш Бочко вече влиза наведен в ЕС, да не си помислят, че е размислил, че няма да изпълни всяко европско решение, каквото и да е то, особено ако е в ущърб на България.

8

Гошо

преди 6 години

Браво на чехите, гледат си интереса.

7

Анонимен

преди 6 години

"Само България приема хиляди имигранги" - пълна лъжа.По европейските квоти България е приела 29 мигранти. Останалите се промъкват през "дупките" на границата, но и те не остават в нашата кочинка пълна с ***, крадци и психично болни и духват на запад.

6

Анонимен

преди 6 години

Ще ги пробутат на батето, щото е безотказен евроатлантически ибрик, а ще ги хрантутим ние, бг овчиците.

5

Анонимен

преди 6 години

Да не са послушковци като нас чехите,националните си интереси пазят!Защо им е внос на тероризъм и въшливи *** ?Сега да ви светне за отговора на въпроса защо в БГ се построиха най-много джамии на глава от населението-ще ни правят буферна зона!

4

Анонимен

преди 6 години

Бате Бойко може би не иска аллахакбаровци но госпадарите от ЕС ще използват България да я напълнят. Чехите имат икономика, сел.стопанство, търговия, износ, имат политици и управници. Кой у нас в с качества на мъж, Бат Бойко ли, треперещ американци и европейци да не му извадят бандитското минало, или милиардите в офшорките? Треперещ бандюгите с които е летял да не му пуснат един 9мм. Докато сме оФци ще е така, ще живеем мизерно и умираме рано. Вземем ли нещата в наши ръце, ще можем да определяме.

3

Българина

преди 6 години

А над ще ни вкарат в еврозоната, за да може после наволя тук да ги мятат срещу фалшиви напечатани евра. Герн са проклятие за България

2

Анонимен

преди 6 години

Ще ги прехвърлят към нас бежанците от техните квоти, Баце няма да има нищо против, срещу 2-3 снимки с Меркел ще се съгласи.

1

Анонимен

преди 6 години

Само България приема хиляди имигранги