119

I N D J E

преди 6 години

"Една малка грешка, от социалистическите страни, пред нас бях ГДР на 22-ро и Чехословакия на 23-то място, България бе на 27 място, а Южна Корея и Сингапур на 34 и 35 място, по индекс на човешкото развитие на ООН."Да, така е, благодаря за поправката. Само, че тогава Чехословакия е била на 25 място, а ГДР на 21-во, но това са технически подробности. Те не променят фактът КАКВО СМЕ СЕГА, в какво се е превърнала България, дори и само да вземем актуалния ни индекс :(

118

I N D J E

преди 6 години

"В този соц. рай нямаше тоалетна хартия. На 27мо място сме били отзад напред"Да ти напомня ли, че в столицата на ЕС Брюксел изобразиха същата тази "просперираща" и нова България като клоака! Така, че точно с0р0содите да ми говорят за тоалетни хартии е малко нелепо

117

I N D J E

преди 6 години

"В този соц. рай нямаше тоалетна хартия. На 27мо място сме били отзад напред"При соца НР България беше космическа и високоиндустриализирана страна, а той за тоалетни книги седнал да ми пише. Понякога се чудя дали сами си вярвате на нелепиците. По-скоро ти не си живял тогава, с0р0соидно шутче

116

ш6кш6

преди 6 години

До I N D J E Една малка грешка, от социалистическите страни, пред нас бях ГДР на 22-ро и Чехословакия на 23-то място, България бе на 27 място, а Южна Корея и Сингапур на 34 и 35 място, по индекс на човешкото развитие на ООН.

115

Анонимен

преди 6 години

До I N D J EВ този соц. рай нямаше тоалетна хартия. На 27мо място сме били отзад напред.Много е нагло млади кремълски *** да говорят за време през което не са живели.

114

I N D J E

преди 6 години

Така, че ако искате да се похвалите с "постиженията" на демокрацията, трябва да поемете отговорност и за нейните провали и престъпления. Иначе си е малко лицемерно.

113

I N D J E

преди 6 години

До пенсионерМи не е вярно това, което говориш, пуберче. Никой не бяга от Родината си "от хубаво". Има си обективни причини за това. Факт е, че българите се сринаха демографски след 1989 г. Факт е, че не ти или аз, а ООН постави "затворът" на комунистическа България на 27 място сред най-развитите страни. Много е удобно да обвинявате комунистите за всички грехове на света, но доста неправдоподобно. Те и *** като теб за всичко им бяхя виновни царистите...

112

Пенсионер

преди 6 години

До I N D J E 141 Тези 2мл. българи 45г. чакат да се отворят границите и хукнаха като обезумели от затвора.

111

I N D J E

преди 6 години

До един българинКой пише лъжи е повече от ясно. Този, който пише общи приказки. Факти така не се оборват, особено когато те идват от световната икономическа комисия на ООН. А и всеки, който е живял по времето на соца, добре знае,че почивките и ваканциите за всяко бг семейство не бяха просто мечта,както е сега,а реалност. Да не говорим за безплатното здравеопазване и редица др социални придобивки. Сигурен съм,че си някой олигавен пубер. А защо 2 млн. Българи избягаха от "раят" на некомунистите?

110

Анонимен

преди 6 години

ДО 136 МНОГО ЛЪЖЕШ. В СОЦА. ПЪТУВАХ МНОГО / 0Т 1980Г./ ЩОТО БЕХ ГОЛЯМ ВРЪЗКАР. НАЙ БЕДНА БЕ НРБЪЛГАРИЯ. ДОРИ ЮГОСЛАВЯНИТЕ МИ СЕ ЧУДЕХА КАК РУСНАЦИТЕ СА МЕ ПУСНАЛИ .В АЛБАНИЯ НЕ ЗНАМ. В РУМЪНИЯ ИМАХА НЯКОЙ ОГРАНИЧЕНИЯ НО РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ БЯХА СТЪПИЛИ НА ГЛАВАТА. И БЯХА БЕЗ ДЪЛГОВЕ СТОЕШЕ КИТАЙ ЗАД ТЯХ И САЩ.

109

Анонимен

преди 6 години

Нищо вярно в написаното няма. Питайте Павлова и Борисов.

108

I N D J E

преди 6 години

Невинаги сме били на опашката и на последното място. Хората трябва да знаят истината, а историците да не ги е страх да я кажат. В социалистическия лагер НР България бе на 2 място по стандарт на живот след ГДР! След нас бяха всички останали - Унгария, Чехия, Полша... А официалния иконом. доклад на ООН постави България на 27 място сред най-развитите страни на света!!! Фантастическа страна. Всяка бг семейство можеше спокойно да си позволи 2 почивки в годината, на море например. А сега това е лукс

107

Наблюдател

преди 6 години

"Плащаме за мигрантите между 600 и 1000 лева на човек на месец, а средната пенсия у нас е 330 лева." Освен че е неморално но е абсолютно престъпление срещу нацията!! "Безкръвен" геноцид! Това престъпление нищо не го оправдава, нито еврофондове, нито прегръдки с Меркел!!

106

Варан

преди 6 години

От тези 10г.почти 7г.Ни управлява партията на Бойко.Б. В страната цари пълна анархия,бедност, корупция и липса на желание от власт​имащите да направят нещо положително за обикновените хора.Ако продължим да ги траем България бавно ще загине.

105

I N D J E

преди 6 години

Освен, че българите бягат от Родината, страната си с.***.изира и турцизира.. малко хора обръщат внимание на демографския фактор и значение, а журналистите направо го прикриват... И разпадът на Римската империя е започнал отвътре! Преди 89-та Гърция бе 7 млн., сега гони 10 млн. Тогава БГ бе 9 млн. с увелечаващ се прираст, докато не дойде "светлото бъдеще" или печалното настояще. С този темп българите ще бъдат малцинство в собствената си държава само след 40-50 години! Хубаво нещо е демокрацията.

104

I N D J E

преди 6 години

Евроатлантическият път на България... е път за Анадола!

103

Анонимен

преди 6 години

Пркажените пак сме последни.Муахахахахахахааа

102

Анонимен

преди 6 години

На крив народ, ЕС му пречи.Как другите се оправиха и са куде пред нас?Пак сме по-долни и от най-долните.

101

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 114 Как да не сме мръднали и милиметър бе, ти къде живеешз По 13 000 коли се регистрират на ден в КАТ София.И в областните градове вече няма къде да спреш.В големите търговски вериги не можеш да се разминеш от народ. Пълнат количките като не виждали 45г.Новите блокови жилища нямат преброявоне.Нови магистрали , Курортите пълни с народ.Сляб ли си? Засраме се.Дори ме е страх да си помисля за мизерията на социализма, да не би да се върне.

100

Котки

преди 6 години

Като чета тия коментари как тия били калинки, ония били калинки... Стига сте обиждали калинките, какво имате толкова против тях, много полезни и симпатични буболечки са. За разлика от държавниците, на които ги оприличавате, те си имат доста солидна функция в природата.