39

Анонимен

преди 6 години

Това вече сме го минали Културната китайска революция. Нищо ново под небето! В определен цикъл всичко в света се повтаря. Но със сигурност глупостта!

38

Анонимен

преди 6 години

Работата е ясна - уж за да ни пазят, ще започнат да цензурират нета, както правят с медиите от години. Нещата отиват на зле, а голямата опасност са именно западните политици с лицемерните си приказки.

37

Ala_Bala

преди 6 години

Ограничете надпреварата във въоръжаването и да се насочат средствата в овладяването на Слънчевата система. Експанзията навън автоматично ще ограничи агресиата вътре в нашия Свят.

36

Некъф луд

преди 6 години

Да е, GOOGLE и FACEBOOK са виновни, че някои кукувци откачат и се ислямизират.Забранете исляма в световен мащаб и всичко ще се оправи.

35

Тереза Мяу

преди 6 години

Важното е че не българи и румънци.Основното е, Англия да не е в ЕС

34

Ala_Bala

преди 6 години

Всичко започна на 11.09.2001, когато определена група в САЩ търсеха голям враг. Русия и Китай бяха твърде слаби за това. Създадоха мита за Ал Кайда и в лицето на ниско-интелигентния Буш Младши изиграха театралните терористични удари в САЩ. Осигуриха си поводи за няколко войни и добри печалби. Днес създаденото от тях се обърна срещу техните народи, но те продължават да изсмукват парите на своите народи, скрити зад лъжата за тяхната защита. Алчност и лицемерие!

33

Анонимен

преди 6 години

Още Лари Флинт е рекъл: като хванем 15 годишен да пие бира, не означава че рябва да се забрани "Будвайзер" в щатите ...

32

Ясно!

преди 6 години

Забраняваме Интернет, Ютюб, Фейсбук и Гугъл и така ще филтрирате исляма до едно честно и чисто движение на Мира и Любовта! Браво Елкe, браво! А, и да не пропуснем, щъркелите носят бебетата! Закуеваш ли се, Елкe?

31

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

На крива ракета - космосът и пречи.На калпав Нов световен ред - интернет му пречи.

30

Дзъ

преди 6 години

Спирайте сателите и да се приключва с интернета..... и на мен ми писна даже...Е, сега пиша тука и се нерва вместо да се наслаждавам на изгрева...айде лек ден

29

Каво става

преди 6 години

Трябва да се забранят бусовете, камионите и колите. Ото и Дизел са виновни, а петрола откъде идва, о значи и Саудитека Арабия са виновни и тротоарите да се забранят, ами мостовете?

28

men

преди 6 години

и не забравяй да носиш плйшено меченце и цветенцеа в случай че играта загрубэ... това е първата божа заповед на мама шмеркелина.

27

Анонимен

преди 6 години

С един нож можеш да си отрежеш хляб.С нож може да се убие човек.Проблемът не е в ножа, а в човешкото съзнание.

26

Pefer

преди 6 години

Az ne mojah da razbera koi na kogo pishe tuka...

25

Циник до 31

преди 6 години

Пишат - защото мислят - за разлика жт теб му хъл!Само на мен - вече 3 коментара ми трият - оттам и несъответствието в номерата!Ако имаше място в квадратния ти череп , за нещо друго освен сурите от корана, и последната проповед на ходжата - можеше и да разбереш...ама надали!

24

Анонимен

преди 6 години

Не може в Twitter да има акаунти на Ислямска Държава, които да подстрекават към тероризъм и унижощение на Западния свят. И никой не може да направи нищо, защото правилата в Twitter гарантират неприкосновеността им. Facebook, например, няма да дадат на властите достъп до профилите на атентаторите от Лондон, защото правилата във Facebook не го позволявят. Това е повече от абсурдно, трябва да има някакъв вид ограничение и социалните мрежи да подлежат на някакъв контрол.

23

Анонимен

преди 6 години

трудолюбиви българи гонихте ли - гонихте, *** пускахте ли - пускахте, сърбайте им попарата сега, боли ме оная работа за вас!

22

Циникът 16

преди 6 години

си пише до 16 и му писахте плюсове!!!! ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО КОМЕНТАРИТЕ?????????? Според мен..............)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Peter

преди 6 години

Xorata nqmat vina za postupkite na pravitelstvoto.....potarpeshite sme nie prostiat narod i nie gubim v dvata sluchaq..

20

Peter

преди 6 години

Gadni *** izbiha sumati narod i nikoi nishto ne pravi jalka istoria sedim si a te se gurmqt mejdu nas nqkoi lapat kinti za smetka na nevinnte hora