17

gt

преди 6 години

САЩ разсипаха Ирак , потрошиха Сирия сега дойде ред на Катар . Въпреки че всички знаят че Саудитска арабия е главния спонсор и идеолог на терористите.

16

Анонимен

преди 6 години

КАТАРСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА БОКО МУ БЯХА ОБЕЩАЛИ ДА СТРОЯТ МАГИСТРАЛА КАПИТАН АНДРЕЕВО - РУСЕ. К`во стана? ОЩЕ ТОГАВА МАЙ СЕ РАЗСЪХНА РАБОТАТА.ПОНЕ ДА БЕШЕ ИМ ПРОДАЛ РЕАКТОРА.

15

Анонимен

преди 6 години

Шест държави прекъснаха дипломатическите си отношения с Катар по обвинения, че дестабилизира региона и подкрепя тероризма. Беше ли намерено произведено в Бг оръжие в складове на дихадисти? През любимия на *** Катар ли мина? Еднокнижният да не ми отвлича вниманието с глупави паспорти, а да каже ясно как без негово знание това оръжие е стигнало до терористите?

14

Анонимен

преди 6 години

А,Бойхко не беше ли пръв приятел с шейха на Катар?Нали му ходеше на гости.Какво ли са си говорили?

13

Анонимен

преди 6 години

Катар го ка(тар)стрираха и скоро ще го ката(р)строфират. Не е хубаво да си приятел със САЩ.

12

Бай Иван

преди 6 години

Не знам Катар колко са виновни за тероризма по света. Но в *** махали в България основен спонсор на новоизлюпените мюсюлмани са ОАЕ и Саудитска Арабия. Всички български имами обвинени в радикален ислям са учили в тези държави.

11

Крюгер

преди 6 години

Израел е продавал резервоари за ф-16 на двойна цена на Саудитска Арабия, прикрити зад чуждо търговско дружество и открито и враг на същите :) Просто е! Търговия, алъш-вериш, пари, секс и зрелища.... Нищо ново от 300г.преди Христа :)

10

Анонимен

преди 6 години

Към този час освен ОАЕ, Саудитска Арабия и Бахрейн общо 6 държави прекъснаха дипломатическите си отношения с любимата страна на еднокнижния - Катар - по обвинения, че дестабилизира региона и подкрепя тероризма.

9

Анонимен

преди 6 години

До 9Турция ако реши да ни напада и тръгне сутринта до обяд ще се вее турското знаме над парламента и няма да разберем дори какво става. Ето каква армия имаме.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако се чудите за онази среща на Тръмп с главния камилар за какво е била реално... искал е разрешение да нападне Катар най-после.

7

Анонимен

преди 6 години

Дойде ред на Катар да загори...

6

Neto

преди 6 години

Ami togava koi ste finansira unesco, ooneto, svetovnata banka, mejdunarodnia valutnia fond, futbolnite eu giganti, eu turizma?!

5

Разбирачев

преди 6 години

Време е мазния емир и свитата му да приживеят своя "КАТАРЗИС".Освен че е главен спонсор на ИДИЛ и Ал Нусра ,Катар имаше и неблагоразумието да е и главен спонсор на Хилъри а държавно-пропагандиската телевизия Ал джазира открито да агитира *** американци да гласуват за нея. Е няма ненаказано добро.Ембаргото организирано от С.Арабия ще вдигне цените на петрола с което султаната ще си докара едни доп. милиарди.Дубайците пък ще отнемат авиотрафика на катарците и ще затрият основния си конкурент.

4

Анонимен

преди 6 години

Въртят, сучат, все около нафтата се случват нещата.

3

тТт

преди 6 години

Ta за колко милиарда долара беше сделката за доставка за оръжие между САЩ и ОАЕ?

2

Опа

преди 6 години

Картинката започва да се изяснява, Тръмп и Арабите са взели решение!

1

Момо

преди 6 години

Катар ли ще е жертвения агнец?