49

Наблюдател

преди 6 години

Не граница а гевгир за милиони евра! Африка е далече иначе без проблем сигурно и стадо слонове ще минат през нея и чак на сръбската граница ще ги забележат!!

48

Анонимен

преди 6 години

До горките граничниСамо че тия маса хора нощем спят до жена си и не си рискуват живота да пазят тиквеници като тебе.

47

Мария

преди 6 години

После се чудим защо сме паднали под турско.Тези продажници на границата за 50 или 100 евро пускат тези брадати разбойници в Европа. Защо бе български мъже,нямате ли малко чест и достойнство? Вашите дядовци и прадядовци са се били като лъвове по фронтовете,а вие ставате предатели за две банкноти!

46

горките гранични

преди 6 години

Маса хора почват на тази и по-ниска заплата, а си и остават на нея. Всъщност заплатата на гранична полиция, далеч не 600лв.

45

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас няма страх от тероризъм,все пак каузата на терористите да разстройват живота в цивилизования свят ,е близка до житейската философия на не малко българи въздишащи с носталгия по недалечното ни минало.

44

Анонимен

преди 6 години

Според мен още преди години не трябваше да се дава охраната на границата на полицията. Армията си е армия. А за тези пробиви и изрязване на дупки в оградата, нямам думи, модерна работа, модерен дувар - сензори чок, контрол йок.

43

ДЖАМБАЗКИ

преди 6 години

Кой ми се изака в патреотарските гащета.

42

чисто нови

преди 6 години

Чисто нови сензори за милионииии евра и умишлено се унищожават от българските корумпирани гранични поюицаи с цел лично облагодетелстване......това е българския граничар и за два гроша е готов да се продаде....жалка България с такива менте полицаи и граничари

41

Анонимен

преди 6 години

Ми то няма система бе хора та да има пробив. Да кога так?

40

Анонимен

преди 6 години

Тая ограда ако не е свързана с ток или поне някакави сензори които да реагират при пробив , ако ще и петорна да е няма да е ефективна, всеки може да хване клещи и да я отреже.

39

Анонимен

преди 6 години

Граничарите не охраняват оградата. Те охраняват дупките в оградата, за да си приберат тол таксата.

38

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 6 години

В тази държава нищо не е както трябва, че границите ли?Оградата пробита, камерите не работят, граничарите също.А иначе в Народното събрание гербарите се зъбят най-нагло.

37

Анонимен

преди 6 години

За съжаление,няма пробив в системата - тя просто така е изградена и нагласена!Да не би да си мислим,че лудата еврокрава шмъркелица няма да осигури канали за влизане на любимите и терминатори на АвРопата?!Няма такова нещо.Ако има нещо,в която да е последователна "до смърт",то е ислямизирането на ЕС.А тази селска оградка,"охранявана" от най-корумпираните звена на "полицията",обучени за изграждане и поддръжка на кнали за контрабанда и наркотици е за замазване очите на стадото и за..нови кражби!

36

Анонимен

преди 6 години

Добро утро! Карам тикви. Предполага се, че прелетните птици са под друг регистър за мигранти.

35

Анонимен

преди 6 години

Докато Великия Владетел на магнолиите не спре да разсъждава само в книжни знаци и да оценява народа и държавата като лична собственост, дотогава всичко ще е за продан - и чест и Родина!

34

Анонимен

преди 6 години

Некой митничар си строи вила с афгански пари, бе, просто е

33

бай брадър

преди 6 години

а стига бе...

32

ром

преди 6 години

Абе, Джамбазки... Ти откога взе да разбирашанс от сензори? Ние отдавна сме ги обрали още предната реколта

31

Анонимен

преди 6 години

При тая мрежа нещо не си представям как точно минават. Нали отзад седи граничар с калашник и куче, толкова ли не може да стреля по тези ислямисти терористи? Каква изобщо е тая граница????

30

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки, не се прави на гръмнат - почти никой не минава пеш границата. Минават я скрити в камиони и микробуси. Возят ги същите хора, който преди вкарваха цигари... Ако искате да спрете мигрантите - просто е, проверявайте абсолютно всеки ТИР, камион, микробус.... Особено микробусите тип фургон. Колкото до вчерашния инцидент - запитайте се: Абе как така 16 годишния *** е бил сигурен че няма да го спре патрул на КАТ от границата до София? Елементарно, Уотсън, нарича се корупция