41

Домакиня

преди 6 години

От първи юли искам нова готварска печка нова пералня и тенджера че мойта загорая докато варих боб!Апък заплатата ми не стига от 450бг. лева да си ги купя иначе отивам на протест чухте ли бе полицаиии!

40

Мънго Джери

преди 6 години

Протеста е перфектният момент да се направи реформа в МВР ако имаше управленци на място, а не мизерници търкащи министерски кресла в трепетно очакване на заплати!

39

Анонимен

преди 6 години

Бих подкрепил подобен протест по принцип, но в случая няма как да го направя. Обираха ме - МВР нищо не направи. КАТ е част от МВР, а КАТ трябва да се разформироват и със спестените от КАТ пари може да си вдигнат заплатите.

38

Неграмотност

преди 6 години

Цитат: ... а исканата цифра е съвсем обоснована.Цифрите, които нормално използваме са десет: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. Коя от тези цифри искат тези от МВР и за какво им е?! Може би говорят за числа, но както почти всеки с фуражка, не знаят, че цифра и число са рзлични неща.

37

Анонимен

преди 6 години

До 40Я си лягай бе ... Не трябвало да ги ви даждаш. ..точно че никой не ги вижда за това е анархия вечер.Второ къде не се виждат полицай в европа ? В Англия ли ? Франция ли ? Унгария ли ? Германия ли ? Какво говориш глупости.

36

Анонимен

преди 6 години

Не е важно ние да ги виждаме полицаите, важно е те да ни гледат и да си вършат работата ако стане нещо. На запад полицаите не се виждат често по улиците, но навсякъде има камери, които се следят от полицаи на живо и ако се държиш подозрително, веднага се появяват за паспортна проверка.

35

Сссс

преди 6 години

Сега като махнат знака за камера заплатите ще им се дигнат да търпят още малко.

34

123

преди 6 години

Реално хората с полицейски правомощия са около 20000,всички други са по канцеларии

33

Анонимен

преди 6 години

Да по прочетат мненията тук във форума полицаите и шефовете им и да си направят изводите

32

Анонимен

преди 6 години

Ей, не се нахраниха! Като трябва някаква работа да свършат, никакви ги няма. Ама пари искат постоянно!

31

Анонимен

преди 6 години

Едно време: роднина-милиционер-роднина-милиционерСега:шкембелия-полицай-шкембелия-полицай

30

Анонимен

преди 6 години

До 28Понеже си невежа полицай . Само да те информирам , че България е в топ 10 на брой полицай на главата население . Разбираш ли колко надут щат има , а колко малко сигурност осигурявате ? Почнете да работите стига оправдания ....Ако НЕ искате - Напускайте. ..имА млади хора ще ви заемат местата и дано са по умни и работливи от вас.

29

Анонимен

преди 6 години

Предлагам МВР да се даде на концесия.

28

Анонимен

преди 6 години

В големите градове разполагат с над 2,000 полицая ? На това малко полицаи и ши викаш ? Защо полицай трябва да ходи с кола ? Кой го казва това ?Сз съм ходил в почти цяла Европа улиците им са пълни с полицай ПЕШ по цял ден . Със палки и всичко. Следят пишат актове и се намесват в спорове . Стига с тея Извинете нямало пари нямало полицай . Това са манипулации. Мързеливци. Отивай те в производството да ви видим :)))

27

Анонимен

преди 6 години

А гражданите, които им плащаме заплатите, излизаме на контрапротест за орязване на всичките им ненужни привилегии.

26

Абв

преди 6 години

За да минава постоянно патрул през нощта,трябва да има хора,автомобили и гориво,но те струват пари,които МВР няма.

25

Анонимен

преди 6 години

желаят да се увеличи !!!???? я виж ти аз не знаех , че държавата изпълнявала желания , ами и аз желая да ми вдигнат заплатата от 450 на 850 и детските надбавки то 37 лева на 237 лева ! ало чува ли ме някой ?! о забравих .. трябва да ида в градинката пред блока да пуша ...

24

Анонимен

преди 6 години

Тези коментари трябва да замислят доста от тях... вървят по една права улица от 91 година. Моралът го няма , държат се като деца пред гимназия . Трябва да усетим , че са сред нас и че си вършат работата. Снощи се прибирам към 12 вечерта цял квартал пресякох пеш ....Нито патрул засякох , нито полицай някъде. Това е все едно да отида в производствено хале и да няма никой вътре. Съвземете се момчета излагате се... борете се за по-големи правомощия и разходи , а чак тогава за заплати.

23

цирк

преди 6 години

Я питайте защо семейството на този защитник на закона работи в лошото и бедно МВР на добри длъжности и въпреки закона за конфликт на интереси и той седнал да плаши.

22

Жоро

преди 6 години

НАГЛЕЦИ.