11

ссдд

преди 6 години

До Ислям ;Ей глу*пак.В корана има 109 стиха които подтикват към убийства на "неверниците",демек тези които не изповядват тази пробита религия.После ми обеснявай че била мирна.В 90% от държавите в която се изповядва тази религия ,обикновенно са страни от 3тия свят,сами си правете изводите как се развиват хората там. Не всеки мюсюлманин е терорист ,но всеки терорист е мюсюлманин.Фанатизирана религия която трябва да се забрани!

10

Черноризец храбър

преди 6 години

До МнениеЗнаете ли разликата между думичката " прЕписва "и думичката " прИписва" ?

9

Анонимен

преди 6 години

Всичките религии са ***. И колкото по-скоро светът го проумее, толкова по-скоро хората ще се обединят и ще спрат да мислят за глупости.

8

Мнение

преди 6 години

ИД си преписва всички терористични нападения по света. Не са разбрали за нашия случай с 17-те мигранти , иначе бяха си преписали и този акт.

7

Ислям

преди 6 години

Свещенния ИСЛЯМ е мирна религия...религията на христяните и кръстоносците е войствена и терористична....кой убива по света и кой краде природните богаства на страните и народите...кой кой кой ,много е ясно кой,но пропагандата е голяма и винаги ИСЛЯМА изкарват терористична...но номерцата на кръстоносците нема да минат

6

Кило банани

преди 6 години

"Джихадистите зоват за смъртоносни атаки през Рамазана"НЕ Е ВЪЗМОЖНО, БЪРКАТЕ НЕЩО! ДНЕС ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ В ПРЕДАВАНЕТО "КОМБИНА" РАДИНА ЧЕРВЕНКОВА, КОКО КАМЕНАРОВ И ВОДЕЩАТА ЛОРА КРУМОВА, КАЗАХА И СЕ СЪГЛАСИХА, ЧЕ ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯТА НА МИРА!

5

Анонимен

преди 6 години

А на отборите Уестхам и Блркбърн им е забранено да дават интервюта. Нечовешко е просто....

4

Анонимен

преди 6 години

Снимката от Холивуд за комп.игра ли е

3

Анонимен

преди 6 години

Кой създаде ИДИЛ, кой ги поддържа, кой им осигурява интернет, и най важното чие производство е оръжието, с което убиват и воюват . Има ли пласиране на оръжие за милиарди и интерес за петрол - тероризмът може би ще нарасне. Защо се развалиха начините на живот и обществения ред на арабите арабска пролет - за бъркотия и съответно печалба на военната промишленост. Демокрацията не вирее навсякъде - както маслини не зреят навсякъде.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо ИД прескача САЩ ? Някак си не върви да родителите си.

1

Анонимен

преди 6 години

Има си хас. Те тези *** ще поемат отговорност за всеки подобен терористичен акт, даже да нямат нищо общо с него.