6

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ до есента ще напусне БГ. Това вече е 100% сигурно. Много ще ми е интересно да прочета коментарите ви около Нова година, когато ще получите първите си сметки от новото чисто белградски дружество Цветелина&Биби Топ Енерджи.

5

До 4

преди 6 години

Опитваш се да звучи интелигентно, но имам съмнения по въпроса. Би ли обяснил какво точно о означава написване на сметки, след като електронът ти се отчита редовно всеки месец, за което получаваш фактура и по всяко време можеш да сравниш числата от нея с тези на електромагнитни си. Или о ти си от тези, дето не знаят къде им е електромера.

4

До 5

преди 6 години

И като го национализират родните трибуквени мафиоти ще стане по-добре, така ли мислите?

3

Анонимен

преди 6 години

Поне до този момент единствените "позитивни" промени се изразяват в непрекъснато увеличение на цената на тока!

2

Анонимен

преди 6 години

Докога редовни клиенти и на женската,и на мъжката гинекологии ще се занимават с енергетиката на БГ? Докога хора,които на лампата казват "крушка" и не знаят ел.ток от плюса към минуса или от минуса към плюса върви ще ни досаждат с простотиите си?А колкото до Електроразпределителните предприятия-най-напред да спрат да манипулират данните на монтираните от тях електронни електромери и да надписват сметките на клиентите си!

1

Легия ЛЕВСКИ

преди 6 години

Позитивни проблеми за българската енергетика ще има когато България стане напълно независима от Русия (като затворим и последния си ядрен реактор и закрием последната си будка на руския пазар), но в обратната пропорция зависима от Турция, Румъния и останалата европейска електропреносна и всякакво преносна мрежа... Позитивните промени ще са например, че като изтече ресурсът на АЕЦ "Козлодуй" и като спряхме проектът "Белене", ще я караме само на свещи, тоест по-малко сметки за ток :)