27

Анонимен

преди 6 години

Тези, които предизвикаха това зло, са на сигурно място. Те са спокойни за себе си и децата си.А какво са виновни тези хубави деца, загинали така безамислено?

26

Наблюдател

преди 7 години

Цената на либрализма. Да вземат още джамии да им построят!

25

Анонимен

преди 7 години

Какъв напредък, какви 5 лв ?!? Почти установили самоличността.... И КАКВО ОТ ТОВА? Какво като им научим имената? Има ли значение за някого това ? Следващия път ще са други, пак с подобни имена... Това са усилия на вятъра...

24

Стеф

преди 7 години

До Гост*На какъв език пишеш?

23

С

преди 7 години

Могат да продължават да си пеят песни "Нас не ни е страх и се обичаме"... докато главорезите точат поредното мачете. Но нали тях "не ги е страх", което преведено реално значи: "вече сме напълнили гащите и сме в паника".То това им остава ... концертчета и да стоят прегърнати докато чакат заколението...

22

Do 29

преди 7 години

До Гост*:,,Теи които предивикаха това, дават ли си сметка какво направиха....."Разбира се, нали за това го предизвикаха.

21

Гост*

преди 7 години

МММ', Зашо Русиа_ Тр`мп не каза ли че Иран е наи голиамиа терорист

20

Коментатор

преди 7 години

А бе малко са попрекалили - 8 срещу трима и пистолети срещу ножове. Не е частно.

19

Гост*

преди 7 години

Теи които предивикаха това, дават ли си сметка какво направиха.............

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До mmmАма, разбира се, че руснаците са в дъното на всичко. Как не се сетихме по-рано ?! :)Руснаците организираха арабската пролет.Руснаците убиха Садам Хюсеин и МуамарКадафи.Пак лошите руснаци тръгнаха да свалят Башар Асад и съсипаха светска Сирия.Руският, а не американският президент продаде преди няколко дни оръжие за 100 милиарда на шериатска Саудитска Арабия - главен спонсор на Ислямска държава.Ех, тези лоши руснаци !Даже и за избора и гафовете на Тръмп са в виновни. :) Параноя !

17

Анонимен

преди 7 години

"русофилско червеноглаво едро чифтокопитно"Нещо си се объркал. ***, комбойци, кравари и говедари има само в САЩ.

16

Анонимен

преди 7 години

По-долу едно русофилско червеноглаво едро чифтокопитно ни честити демокрацията. Демокрацията няма нищо общо с тероризма, едро чифтокопитно.Виж - и в Русия преди месец имаше голям атентат в метрото, а там не могат да се оплачат, че са демокрация.

15

Симитлийска снаха

преди 7 години

Нас ни охран(я)ват дюнерджийниците на всеки ъгъл.

14

mmm

преди 7 години

Тръпна само като си помисля, че накрая все ще излезне истината и тя е че нашите братушки са в дъното на всичко това. единствено те имат полза от слаба и разединена европа, никой ама никой друг!

13

Анонимен

преди 7 години

Е тоя Тръмп става наивен.Много ясно,че кметът на Лондон ще ги подкрепя тия ненормалници.В корана е казано ако няма сила или смелост да трепа неверницоте то поне да помага.Има си и добрите страни цялата работа.Трима талибана са гейм овър.Можеха да направят по 10 деца да смучат цял живот социални помощи и всякалви други придобивки за многодетни семейства и всички заедно да гърмят бомби.По-добре 3 мъртви терористи отколко 30-40 живи.Те така или иначе тва им е смисълът на живота.

12

до warning

преди 7 години

Pich,pii si hapchetata navreme

11

Warning

преди 7 години

Не купувайте холограмни оръжия за масово поразяване.Не сваляйте засега "винетки 2017"..Има данни за нарочно разпространявана турска зараза чрез тях.

10

УБиват с ХЛор терор

преди 7 години

У НАс терористи чрез корумпирани на власт тровят над 7 000 000 БЪлгари с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода .НИто един лидер не прави изявления..Новост са СПИН активни спец отрови прогарящи имунната охрана на човека..

9

Анонимен

преди 7 години

Честита Ви "демокрация" !

8

JJIvanov

преди 7 години

Изключително тревожно впечатление правят исказвания на лидери веднага след нагли мероприятия на военно терористичната мафия целящи продажба на все по жестоки анти човешки съоръжения..Предупреждават да с е крият лидерите от ненужни ПИАР мероприятия ..Терористите които готвят проникване на жестоки врагове ги специфицират мигновенно ..