14

Анонимен

преди 6 години

Масово облъчване на хората , вчера в рекламите превключих на друг канал и за 5 мин повториха новината поне 10 пъти , и накрая оставаш с усещането че цяла седмица са екзекутирали хора на площада и те хваща страх да идеш на площада. Същото е в Мека , всяка година стотици загиват в блъсканицата.

13

Един от Северозапада

преди 6 години

Сегаочаквайте нова директива от ЕС чиновниците. Тотална забана на вноса,производството и употребата на пиратки. Да се усили производството наплюшени мечета, артикули с надпикс "Уелкъм" , вазелин и лубриканти. Всепак, евродирективите са да ги приемаме и да ги караме да се чувстват всестранно обгрижвани и задоволени, нали? Справка-една наша бивша комисарка. Тя направо си каза, че идват да ни оправят генофонда, както са евро директивите вероятно!

12

Анонимен

преди 6 години

Точно това е целта на брадатковците! Пукаш балонче и всички се наcиpaт! Италия - родина на фашизма, на ФИАТ и Ланча, трябва да си платят!

11

Анонимен

преди 6 години

"Възникват въпроси защо във времена на голяма терористична заплаха подобна масова проява се организира" Ами ето тук ви е проблема. На ден умират десетки пъти повече хора от катаствофи, но медиите постоянно втълпяват страх от терористи. Изграждат едно общество, където страха е нещо нормално. После се чудите защо тези атаки съществуват - ами защото са ефективни. И са ефективни главно заради медиите.

10

Анонимен

преди 6 години

Следващо мероприятие митинг "Не на страха". Дано няма провокатори с пиратки, че пак ще стане страшно.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако сред стадо овце, хвърлиш пиратка, няма да има сгазени. Изводът: Запада направи хората по-тъъпи и от овцата.

8

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

ХАЙДЕЕЕ......ЗАПОЧНОХА ДА СЕ САМОУБИВАТ НА ЗАПАД ПРЕД СТРАХА ОТ ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОР.

7

Анонимен

преди 6 години

Затворник в собствената си държава. Да не можеш един мач да изгледаш от страх за живота си е нещото което бавно но сигурно ни карат да приемем за нормално.Първо бяха големи дебати при нахлуването на бежанските вълна- накараха ни да го приемем.После изнасилвания - омаловажава ги, накараха би да ги приемем, сега атентати - карат ни да ги приемем!?!Е до кога ще ги избираме все същите безкрупплници??? Само питам

6

Анонимен

преди 6 години

Защо в центъра на града??Толкова ли сте прости та не разбирате??Заради АЛКОХОЛА!!На стадиона бира не се продава.Алъш-вериш също няма на стадиона.Собствениците на кръчмета в центъра са "почерпили" когото трябва.В Италия корупцията е ужасна.

5

Мдаа

преди 6 години

Аз лично не мога да видя нито една причина бягащите и страхуващите се от ислямския тероризъм да бъдат обвинявани за това. Този страх е напълно резонен и обоснован!

4

Анонимен

преди 6 години

Точно така, тия си постигнаха целите, - от една пиратка и смут.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда от терористични актове. Стига една пиратка и те сами ще се избият.

2

Анонимен

преди 6 години

Европейците не изпадаха в истерия от една пиратка преди да дойдат гостите, поканени от Меркел, нали?!

1

внимателно

преди 6 години

експерти внимателно да огледат кади снимани от страни и от високо..има данни за атакуващи от измеренията проникнали през пробиви в биосферата ..те правят такива паники..в различни режими на гледане ще ги засекат видимо като тъмен проникващ обем.Ползвани са нови ЧЕРНО терористични екрани за прецакване на милиони подават зениците на разхождащи се.същото е в ЛОндон и Плевен