64

Един от Северозапада

преди 6 години

Какво стана бре, преуспелите емигранти? Нещо много почнаха да ви гърмят , газят и колят напоследък там?Хала да са ви парите, щом всеки ден ще мислите няма ли да гръмнат на коцерт детето ви, няма ли да *** жена ви вечер по тъмното, или дави блъсне бял бус, докато ходите по тротоара. И дали вече ще сте спокойни, като чуете арабска реч покрай вас?Вие си печелете там, на спокойствие, а ние ще си живеем в "кочинката".Но вие там ще сте си все имигранти, даже и децата ви ще са такива...

63

Анонимен

преди 6 години

Дали пък още да има Great пред Britain? То и навремето е имало Велика България, Великоморавия и т.н. Статутът веднага да се ревизира! Иначе- make Bulgaria great again!

62

Соросоид

преди 6 години

Кучетата си лаят, керванът си върви.Колкото и да плюете Великобритания, пак ще е много по-добре от България и от страните от Източна Европа.А пък и на "Принципа на бумеранга", който кълне другите го постига същото.Нито Русия, нито Великобритания ги е грижа за нас българите, т.е. спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

61

варадин варадинов

преди 6 години

До българинБългарино, що с твоя авер путинофила дето си чатите да не изтечете като мозък в Англия.Хората имат нужда от къдърни и чачетени люде кат вас. Пък гледам и на османлиите си фен,може и в анадола да се изселиш там белите дупита се харчат - доволен ще останеш.Да си *** е призвание,а ти си завършен такъв.Айде напусни ни нас захлупените,дето още не сме осъзнали че трябва да мразим всичко руско и да прославяме великата османска империя,както повеляват Сорос, Иво Инджев и Прокопиев.

60

Анонимен

преди 6 години

До AnonymousТо пък щото много хубаво е видяла България от Русия. Как можеш да сравниш 2000 жертви при военен конфликт с 90000 жертви при мир под руски диктат?

59

До номер 58

преди 6 години

И кога по-точно излезе от ЕС, като все още е вътре. Това са само първоначалните последствия

58

до 65

преди 6 години

Те скоро като починат родителите на емигрантите, изтеглят най-близките си при тях, изнесат и приходи от продадени имоти ще приключат и парите изпращани от тях, което от своя страна ще намали повътрешното потребление и пряко растежа на икономиката. През 2020/21г заедно със спирането на еврофондовете очаквай 0.2%растеж и гледай колко много инвеститори ще предпочетат БГ. ,,Икономически" неграмотен си за да твърдиш ,че емигрантските пари не подпомагат бг.икономиката.

57

Анонимен

преди 6 години

Защо приказвате глупости? Какво общо има излизането от ЕС и инцидент?

56

до 65 питър

преди 6 години

К'во се пънеш да разсъждаваш и то на тема икономика, по която очевидно нямаш дори базови познания.

55

Циник до Питър

преди 6 години

Абе отворения - тези бакалии , и кафета да не са на република Тувалу ( сигурно даже не си я чувал) те не са ли част от икономиката?Или ти броиш само фирмите на др.Гергов, и др.***!Толкова си вдлъбнат, че шапката ти я правят по отливка в ортопедията!

54

Анонимен

преди 6 години

Да благодарят на клоуна ПутКян и неговия пророк Фараж. Няма по-тъпоъгълна нация ог английските селяни!

53

до Питър

преди 6 години

*** - това, че истината не ти е удобна - не я прави по-малко истина!

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58================Великобритания все още не е напуснала ЕС. И тежките мерки срещу нея тепърва предстоят. Но дори към днешна дата бъдещият ефект от напускането е очевиден - ще си говорим когато ЕС лиши Британия от привилегията да е регионален финансов и стоков център, когато калпавата и без това английска промишленост получи статут на извъневропейски партньор!

51

Питър

преди 6 години

До Анонимен 55Мантрата с инвестиращите в България емигранти е крайно време да бъде спряна.Инвестиции са капитали, идващи от чужбина, за да създадат нови производства, работни места възможности, растеж...Парите, изпращани от българите в чужбина основно отиват в близките кафенета, бакалии и аптеки. Има една вселена разлика между чуждестранни инвестиции и изпращани от гастарбайтери пари.ОК?

50

Циник

преди 6 години

Актуално - бус мачка хора по мост!Британците знаят защо казаха НЕ на Мурксул...но много закъсняха!Милиони алаходупци са ВЕЧЕ ТАМ!

49

Анонимен

преди 6 години

мъка мъка.

48

до 61

преди 6 години

Дано да не ти се налага - ТИ да разбереш мен!Пожелавам ти го!

47

До 52

преди 6 години

Когато разбереш разликата между първата и истинската любов , тогава ще ме разбереш.Пожелавам ти да е скоро.

46

Бай Колю

преди 6 години

Та значи годишната инфлацията стигнала 2.7%, а заплатите до март се повишили с 2.4%..Жилищата поевтинели с 0.2%. Значи апартамент,който доскоро е струвал 200400 паунда сега е едва 200000 паунда.Значи страхотна статия.

45

Анонимен

преди 6 години

Истината боли!