29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30И докато Богата Соц. България надменно гледа бедните западни държави, българите през това време жадно четаха некермани и нямаха възможност да си купят дори тоалетна хартия.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен за твое сведение и ссср тогава има 500 км асфалтов път ВИЖ КОЙ е направил първия ЕЛЕКТРОНИЯ 4ЕСОВНИК и да не е соц възпитаник --- Царски е

27

Анонимен

преди 6 години

До 12345Оуу, соц-кадрите били обучени в царска България. Затова ли въпросните лесозащитни пояси се появяват през социализма? Затова ли царска България е имала 500 километра асфалтиран път? А специалистите по електроника и полупроводници и те ли са от царска България? Абе поне се замисляйте, преди да ги ръсите такива бе!

26

Анонимен

преди 6 години

До Ceci_Няма нужда от изсичане, въздушния трафик на Добруджа ще ликвидира всичко.

25

поща

преди 6 години

"За тези, които не знаят защо сме сега по-зле от времето на комунизма - защото сега ни управляват хората, родени и образовани в комунизма"Т.е. да чакаме родените след комунизма да пораснат и да ни управляват. Но като гледам какви ги раждаме и как ги възпитаваме и образоваме страх ме хваща...

24

Анонимен

преди 6 години

зарежете ги тия пояси и напишете колко катастрофи са станали днес...

23

12345

преди 6 години

По време на изграждане поясите, ръководните кадри - бригадири, инженери, лесовъди са хора образовани в Царска България. Въобще подема в началните години на социализма се дължи на "царски" хора. Сега управляват възпитани и учили при социализма - резултата виждате сами.

22

Социалиста

преди 6 години

Постепенно ще дойдете на моя...акъл. Преди да се прави нещо се обмисля с всички възможни последствия и след това се прави. Ай, късмет!

21

Анонимен

преди 6 години

За тези, които не знаят защо сме сега по-зле от времето на комунизма - защото сега ни управляват хората, родени и образовани в комунизма ... простичко казано, сега береме плодовете на комунизма :)

20

Анонимен

преди 6 години

Някои казват на бялото черно, независимо от това, дали става дума за лесозащитни пояси, язовири, индустрия, липса на безработица, поголовно ограмотяване, безплатно здравеопазване, сигурност, кльонове, силна армия... Е, живейте като ***, яжте полски домати, рупайте ГМО, ходете в чужбините, за да изкарате за лебеца и най-важното - радвайте се на Боко и боковчетата! Заслужили сте го! Само защо мрънкате?

19

Иван Пешев

преди 6 години

Поясите са много важни, ама капиталистите дали го осъзнават ?

18

Анонимен

преди 6 години

Създадено с кадри, обучени през социализма. Лошия социализъм бе, ей. Не е като да е бил съвършена система, но трябва да си безбожно, ама безбожно *** да отричаш направеното тогава.

17

Анонимен

преди 6 години

Тези които пишат, че при социализма 50 години не се е развивал, да отговори, защо сега вече 30 години сме по-зле от онова време. И като държава и като благосъстояние?

16

Анонимен

преди 6 години

През соца западът дръпна, а ние изостанахме. Това е истината. Това, че през онова време бяхме равни в мизерията, никак не ме топли.

15

Анонимен

преди 6 години

През социализма се въдеха нормални хора, а сега ненормални геьове, които пишат и тук.

14

Анонимен

преди 6 години

Хората за 50г в ИСТИНСКАТА СВОБОДНА ЕВРОПА направиха 100 пъти по ,и по,и по!Хайде смотаняците да не ми хвалят соца!

13

Анонимен

преди 6 години

Какъв соц те гони бе мухъл?!Не четеш ли?!Това че все пак е имало някои с малко мозък не прави една дискредитирана система добра!Трябва да си голям дръвник!

12

Анонимен

преди 6 години

"Подарък"???????????????"В средата на 50-те години на 20-ти век се създават 9 т. нар. държавни пояси с дължина от 25 до 220 км и ширина 7090 м."На това подарък ли му казвате????????Господ ли ги спусна тези пояси???По искане на Буда-Баце сигурно????В бг има медии за масова ДЕЗинформация.

11

Анонимен

преди 6 години

Само капитализъм, никъв цоцилизъм, държавата е лош стопанин , да се унищожи веднага всичко лошо , държавно и комунистическо, да живей, живей хамериканския социал - нацонал- фашистки режим!

10

Ка щяло!

преди 6 години

Този лош, лош соц!