98

Анонимен

преди 6 години

Еее започнахме с набут.ването на католическата църква в България. Знаеме ги ния който живеем в Западна Европа - Католическата им църква само власт и Пари ги интересуват Иначе много любезни. Нямат срам от бога

97

упс...

преди 6 години

Беше време когато не беше така.До 1990г. ромите учеха - завършвайки Средно профисионални училища (СПТУ) и Техникуми, получаваха образование и професионални навици и умения, а някои от тях дори завършваха ВУЗ-ове.Роботеха усърдно, събираха пари за жилище и подобно на нас се опитваха да осигурят по-добро бъдеще за децата си (раждаха не повече от две деца)Мисля си, че ако имаха още 15-20 г. щяха напълно да се интегрират в българското общество, но, уви!Днес имаме това, което имаме!

96

Анонимен

преди 6 години

a znaete li kolko romi rabotqt v evropa i si napravixa xybavi kashti kypixa si koli srabota ne s kradene za sajalenie ima i prestapnisi no i balgari ima taka she ne pishete losho samo za siganite pishete realno neshtata

95

Анонимен

преди 6 години

kato govorite za romite loshi neshta znaete li kolko pari e dal soros za romite a balgarite gi kradat imate li ponqtie za tova moderatora da ne me isstriesh

94

бг

преди 6 години

Ромите се нуждаят от помощ за образованието ,защото необразовани се стават само за затвора или околовръстното .А издръжката на един ученик е по-ниска от издръжката на един затворник.Това трябва да знаят всички които протестираха за 30 евро стипендия давани от Евророма за тия нещастни деца-

93

)))))

преди 6 години

Това да преведеш статия от чужда медия не е журналистика!

92

Анонимен

преди 6 години

а на българите кой дава помощи

91

Анонимен

преди 6 години

Неволно чут разтговор между две софийскси ромки на автобусната спирка:- Къде е дъщеряти?- На училище?- Как така на училище? Баща и не я ли бие?- Бие я, но тя плаче и пак отива на училище.

90

Анонимен

преди 6 години

Само заглавиято е сменено иначе Текста откраднат от интернет , аз за такава работа не бих платил на някого Заплата

89

COPY-PASTE

преди 6 години

Всичко копирано-поставено от Дойче веле 1:1 , такава е процедурата на днес.бг

88

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО ЗАРИБЯВАНЕ НА РОМИТЕ. ПРЕДИ ТОВА ПО ТОЗИ ПЪТ МИНАХА ЕВАНГЕЛИСТИТЕ.

87

Анонимен

преди 6 години

За кубински ром съм чувал ама за български...

86

Анонимен

преди 6 години

И аз искам да имам деца, но не мога да си позволя да ги създам, за да не живеят в мизерия. Погледнете какво обаче правят другите. Кой е крив... аз или "другите"? Сещайте се кои точно други.

85

Додо

преди 6 години

Поредната атака срещу българското и българщината! Гади ми се от вас!

84

Решението

преди 6 години

СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ за всички пълнолетни мъже без основно образованиеПринудителен трудСтрог контрол на раждаемостта (не повече от 2 деца и то само ако родителите са пълнолетни и работят)Криминализиране на бракове под 18 г. и строги наказания90% от ромите - принудително заселване по селата и работа в земеделието, животновъдството и мините. Комуто не харесва, или да учи за по-добра професия, или да се изселва от България, ако не му харесва!Без основно образование - да няма право да гласува!

83

extremist

преди 6 години

ГЕРМАНИЯ ОТЛИЧНО ЗНАЕ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ

82

До Вижте снимката

преди 6 години

"да им се покаже слънце"___Нали им се показа? Караха ги с автобус до напълно запазено селско училище. Нали целият инвентар е бил там в идеално състояние, включително и всички дневници са били съхранени в архив.Помниш ли следите от ромската вакханалия, която показаха по ТV ? Всичко изпотрошено, портретите свалени и стъпкани, дневниците разкъсани, подарените им раници - захвърлени! Помниш ли сълзите на стария директор?Цени се само това, което си спечелил с труд! С нашите дарения те се гаврят!

81

А ла проф.Вучков

преди 6 години

Чета и НЕ ВЯРВАМ НА УШИНЕ СИ :)))А бе 94,Ромите трябвало да бъдат оземлени! Ами нали вече повече от четвърт век всяка община е в готовност да дава на социално слабите по 10 дка за обработване. Но ромите не щат! В началото, в Сев.България някои от тях бяха взели по 10 дка и веднага се бяха опитали ДА ГИ ПРОДАДАТ !Предлагаш "облекчен ред за строителство на фамилни къщи по селата"! По селата се продават тухлени къщи за по 800 лв! Правят сватби за хиляди лева,но къщи на село за 800лв не купуват!

80

111, а бе наивник!

преди 6 години

Как ще са част от нас?!По-малко от 2% от населението са били. Сред тях е имало по-заможни, имало е и образовани. Дори и офицери е имало. Останалите са били неграмотни, но са работили.Преди половин век бай Тошо докара стотици хиляди от други страни и им даде НАГОТОВО блага, за каквито българите десетилетия наред се домогват с труда си. С тезисите за раждаемостта ги разглези!Научиха ги на дундуркане и че държавата е длъжна да им дава НАГОТОВО. За това претендират и сега.Това е истината!

79

:(

преди 6 години

Предначертават си го сами.Като оженят/омъжат чедото си на 12-15 г., наистина го вкарват в омагьосан кръг!