18

Анонимен

преди 7 години

В момента: заплата - 600 лв. (300 евро), шпеков салам - 20 лв. (10 евро).След "уреждането" с еврото: заплата - 300 евро, шпеков салам - 20 евро (40 лева).Това се случи във ВСИЧКИ европейски държави, които приеха еврото. За да идват на крака брюкселските грабители и да ни го рекламират - смятайте какво набутване е. Далеч по-силни икономики - Чехия, Полша, Унгария, бягат от него, ние пак ще го отнесем. Ще ги бием с павета този път. Натам отива!

17

Близо

преди 7 години

Драги зрители края на държавата е близо. Ще я закопаят 6 метра надолу и няма да се оправим никога.ЕС е пред разпадане и в момента търсят нови балами, затова приемат куцо и сакато в съюза на Европа. Може да не е в близките 5г но това ще се разпадне и ние ще останем с пръст в ..зУмни държави като Унгария, Полша ще дръпнат още по напред без ? докато ние ще потънем още по надълбоко.

16

Еха

преди 7 години

Подготвят грабеж на спестяванията ни с въвеждането на еврото.

15

Анонимен

преди 7 години

Корпулентата фигура от кога разбира и от финанси..На мен ми е все тая в каква валута ще си смятам колко пари не ми стигат.

14

Анонимен

преди 7 години

този не разбра ли колко е кухо еврото .Уж да има неустоимо желание но няма нищо .Понеже задлъжнялоста им е толкова че идея нямат как да изведът от тинята в която са затънали.Но и други искат да вкарат в нея.Като са си изпатили и други да патят.

13

аз

преди 7 години

До L.Искам да "пищя" от еврото! Както "пищят" германци, французи, гърци и т.н! Кога ще мога да "пропищя" от еврото?! Може ли да е още от утре!

12

аз

преди 7 години

До българинаАнглия не е била в еврозоната - стига си лъгал! Излизането на Англия от ЕС няма да промени нищо - вероятно дори за англичаните!

11

Анонимен

преди 7 години

Има резерв за харчене, бързо еврото. Нямат търпение, разбраха откъде могат да вземат пари.

10

Анонимен

преди 7 години

самодоволните им усмивчици и потриване на ръчички казват достатъчно

9

Анонимен

преди 7 години

натиска литвиец ли е ?Алчно злобно и си мисли така създава облъсква и създава недружелюбни настроения .

8

Анонимен

преди 7 години

Алоооу, другарЕеей...какво плачете срещу еврото...Та нали сега пак сме вързани с него чрез валутния борд. Аман от смешници.

7

Анонимен

преди 7 години

Русофиилистик-путинофиилската измеет искат да използваме рубли :)))) Помиярииии реветее ли....кутевска свооолоч :)

6

Анонимен

преди 7 години

До 8Тъп си като антикварна брадва...Никога не се занимавай с икономика и финанси. А най-добре е да си пиеш хапчета, да гледаш някое детско филмче и да си лягаш.

5

българина

преди 7 години

Малко пояснения когато те викат някъде където до вчера не те искаха. От 28 в ес 11 не са в еврозоната, и никой от тях и не иска да влиза защото ставаш зависим до дупка. Англия избяга и германия загуби пазар и влияние, което ние 11 трябва да компеннсираме. Германската кошара ще е следната, банките или държавата има нужда от пари, ецб ти казва, вземате 20000 май муни заселвате ги и ви даваме пари. Оример гърция, цялата икономика се разпродава на чужденци за всеку следващ транш, е тук ще е същото.

4

L.

преди 7 години

Голям ще го ядем с това евро. Всички преди нас са пропищяли.

3

A nevski

преди 7 години

E pa v Shengen li ste veke?

2

нещо много

преди 7 години

Взеха да ни канят на това евро.Чак пък такива убавци ли сме?Почвам да се питам, каво пише в дребния шрифт.

1

Inter Odit

преди 7 години

Ne e sigurno...Visiata na turskata lira e po-krasiva...