9

Анонимен

преди 6 години

Тая плагиатка е откраднала старата семейна рецепта от баба ми! Тя винаги здравословно ни хранеше с домашно сято авокадо. И лично баба отскачаше до Хималайте за шепичка сол. А в събота отскачаше до Израел, за да имаме за неделната баня пресни соли от Мътрво море! После ни подсушаваше с кърпи от египетски памук!

8

Анонимен

преди 6 години

Вредни храни според кой? Някакви самозвани шамани! Яжте всичко в умерени количества и не се поддавайте на подобни долнопробни манипулации.

7

Веско

преди 6 години

Алтернативата е просто да не ги ядете. А тези измислени бъркочи са само за хора с ръце заврени на едно място, дето цял живот са яли полуфабрикати. Всяка домашно приготвена манджа е по-полезна и хранителна.

6

Иван Пешев

преди 6 години

Ако може сол за 1000 лева килото най-добре , хималайска - дрън-дрън айде - замърсен продукт ми продават скъпо защото е замърсен - да да. Я кажете от ОН АИР за лидерите на икономиката дето ти продават био веган барче без глутен ама с палмово масло , я кажете за веригите как ни лъжат , ОН АИР е една слугинска телевизия която точи лиги по всеки който печели пари, който си плати отива там да си прави реклама.

5

Анонимен

преди 6 години

С повечето от тези продукти ще стане чудесна салата, а за супата... мога да се сетя поне 3 рецепти, които са също здравословни и много вкусни.

4

Анонимен

преди 6 години

Хималайска сол друг път. Нашенка каменна сол трушена от бай *** за жълти стинки, а балъците плащат десеторна цена.

3

еурогай

преди 6 години

Полезните! Макдонълдс, КФС, дюнерите....

2

Кулинар

преди 6 години

Само такава измислена супа яжте! глупости..

1

Анонимен

преди 6 години

Leki vitaminozni i skupi,ne...super skupi...