44

Анонимен

преди 6 години

Дайте кат на концесия я гръцки я хамерикански полицай - за по-малко от година нема остане джигит!

43

Чужденец

преди 6 години

До Горд българин(42)Така е не само с карането, така е и с работата - в чужбина се научаваме да бачкаме качествено и съвестно щото нема лабаво, а иначе даже и германците се превръщат в тиквeници на българска земя.. Кучето скача според тоягата, казва народът.

42

Анонимен

преди 6 години

МНОГО ДРОГА СЕ ПРОДАВА ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ТА СЕ НАРКОТИЗИРА КОЙ ЛИ НЕ,НЕЩАСТНИ УПРАВНИЦИ!ПОВЕЧЕТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПОД ВЛИЯНИЕ НА ОПИАТИНАЛИ ЗНАЕМ ДОБРЕ ТОВА ВСИЧКИ НИЕ?!ИЛИ СТЕ ГЛУХИ И СЛЕПИ,ТА ПОВТАРЯМЕ ДО БЕЗКРАЙ ВСИЧКИТЕ ПРОБЛЕМИ СЪЗДАВАНИ,ВМЕСТО ПРЕДОТВРАТЯВАНИ!НЕ НИ СТИГА ВСИЧКО ОСТАНАЛО,ТА ТРЯБВА ОЩЕ И ОЩЕ ДА БЪДЕМ ПОДЛАГАНИ НА ГИБЕЛ,НАЛИ?СКОРО НЯМА ДА ИМА И НАРОД,КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ИЗБЯГАХА НАВЪНС ПРАВО,НЕ САМО ПОРАДИ БЕЗПАРИЧИЕ,А И ОТНОШЕНИЕТО ВИ КЪМ НАРОДА!ПО ЗЛЕ НЕ МОЖЕ ДА Е!

41

светещия ФАР

преди 6 години

Иначе светим,светим,светиииииммммм.........................!

40

Горд българин

преди 6 години

Защо българите като шофират в чужбина стриктно спазват правилата? Защо чужденците като шофират в България са най-опасните по пътищата? Отговорът е ясен: в чужбина всички шофьори са убедени, че ако нарушат правилата неизбежно ще последва санкция, а в България всички шофьори са убедени, че ако нарушат правилата ще им се размине. Това е и тук няма "нашенеца" и "чужденеца" - всички шофьори карат по един и същи начин в зависимост от това дали има или няма работещ КАТ.

39

опетков

преди 6 години

До АнонименДори да ти осигури правителството и най-прекрасна инфраструктура, пак ще караш като ***. За нашенеца няма забрани, няма ограничения, еднопосочни улици, забранено изпреварването. Повечето смъртни случаи се получават при несъобразено изпреварване и челен сблъсък. Ерго основната причина е липсата на онова вещество между двете уши. Каквито и глоби да се измислят, забрани, магистрали, българинът пак ще си избива комплексите по улиците и ще води безсмислената война сам срещу себе си.

38

До 38

преди 6 години

Има логическа последователност защо има жертви и катастрофи:- жертви и ранени има заради катастрофите- катастрофите са почти винаги заради нарушенията- нарушенията са почти винаги заради липсата на контрол от страна на КАТ- КАТ е част от МВР, а че КАТ не върши работа съм съгласен.

37

опетков

преди 6 години

До Анонимен Леко си в грешка. Ако погледнеш статистиката ще видиш, че при соца при десеторно по-малко коли има повече загинали отколкото през последните години. Върха мисля беше през 90 те - над 1200 души, а сега са под 700.

36

Анонимен

преди 6 години

Намаляването на жертвите на пътя просто не трябва да е работа на МВР. Защото там работа не се върши.

35

Баси Държавата

преди 6 години

Дека си бе Бойкооооооооо?Тикво ненамислена!Добре,че миналата събота откри топлата вода и разбра,че има проблем с жертвите по пътищата.Сега чакам при третия ти мандат да решиш какво да се прави и да е нещо умно ей,че и тоя мандат няма д аго изкараш.

34

Ора

преди 6 години

Докато не се направи електронно правителство нищо в тая държава няма да работи като хората.

33

Обективен

преди 6 години

(продължение)Казано накратко, иска се работа от МВР, вкл. КАТ, а не само приказки и показни акции, за имитация на дейност. За България най-добрият вариант е КАТ да се закрие и с нови хора да се създаде нова структура, която да заработи, за разлика от КАТ.

32

Обективен

преди 6 години

Как може максимално да се намалят броя на катастрофите, ранените и загиналите е горе-долу ясно - като не се правят нарушения, като се направят нормални пътища, като се въведе нормална организация на движението и пътни знаци и маркировка отговарящи на пътните условия. Как се прави така, че да не се правят нарушения, също е ясно - по цял свят закони и правила се спазват само ако хората са убедени, че държавата ще ги санкционира за всяко нарушение или престъпление, което направят. (продължава)

31

Разбирача

преди 6 години

Ами когато бедните комплексари инвестират повече в образование и работа, а след това в актива, а не пасиви, и когато на мутрите (които си правят каквото си искат) им се търси отговорност, тогава всичко ще е наред. Ще си се усмихваме един на друг и няма да има катастрофи. Ще "щъкат" само умни и образовани люде и всичко ще е като на приказка.Хубав ден :)

30

Анонимен

преди 6 години

Честно, Сикаджията се загрижил, че загиват хора. А той при Б1 продаде над 200 000 книжки на всякаква и;;мет, неграмотни, прости неуки. Окраде яко парите от магистралите. Освен личното МПС никакъв друг транспорт не струва. Нищо не направиха да вдигнат стандарта, да има качествени горива, лизинга да е поносим, нищо! Здраво краде и Свинетка. А колите се увеличиха. Картофка ще гони колите щото замърсявали а миганските махали като горят гуми и пластмаси, за тях нищо. И Българинът отново ще плаща?

29

Анонимен

преди 6 години

някой пробвал ли е да се придвижи от банско до несебър, например? с публичен транспорт, не с кола - влак, директен автобус? това са 360 км, разбираме, че няма как да е магистрала и да се минава за под 3 часа, но знаете ли как на практика може да стане? отнема повече от цял ден! а ако си с кола, минаваш през едно 100 селца и паланки, с каруци, кучета и пияници. при 90 км/ч скорост, е нормално за час да минеш поне 80 км, но на практика има места, където пъплиш. и после всички наваксват на равното.

28

Анонимен

преди 6 години

всъщност, как на никой не му хрумна защо се увеличи броят на катастрофите? а той е правопропорционален на броя на пътуващите с коли. когато унищожиш жп, автобусния и водния транспорт и не предлагаш евтин въздушен транспорт (да не казвам, че почти нямаме), хората мога да пътуват само с коли. двойно повече коли водят до повече катастрофи. качеството на пътищата и на тези коли е само допълнителна предпоставка за проблеми.

27

Изтребители

преди 6 години

Ние сме народ изтребители, всичко можем всичко знаем.Дай ни БМВ и го превръщаме в самолет. С такива само далеч е оправията, нищо друго не помага.Когато няма работеща съдебна система, полицията е с вързани ръце.

26

Анонимен

преди 6 години

Самюъл Колт - американски оръжеен конструктор"Бог е създал хората като силни и слаби. Самюъл Колт ги е направил равноправни.""Ейбрахам Линкълн е дал свободата на хората, но полковник Колт изравни шансовете им."

25

Анонимен

преди 6 години

Всяка година като се запролети най-вече около Велик ден изпълзяват всички джигитчета кое с книжка кое без и карат като луди на умирачка из града докато не станат няколко инцидента. Луда работа.