12

Анонимен

преди 6 години

Чували ли сте как Натаняху говори English? Почти като Батката от Б. Ето защо, учете езици за да не бъдете като Натаняху, глухи и слепи при срещу и разговори с други лидери.

11

1

преди 6 години

А в Свиленград,ще правят паметник на балевски,замахнал да ритне баба-кадъна,защо тогава не ритна ,някое по младо фесче,че да види,откъде изгрява слънцето.

10

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters ...................xaxaxa..............

9

COPY-PASTE

преди 6 години

Ти така си го написала все едно си била там , като те знаем как само всичко от Интернет копираш и поставяш и за тва ти дават Заплата

8

Далавери Симеонов

преди 6 години

До дядо Пенс Откриването е невъзможно без Далавери Симеонов. Той се бута навсякъде, където има аванта и кьор-софра.

7

дядо Пенс

преди 6 години

А ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ще присъства ли на откриването ?

6

Анонимен

преди 6 години

Кой ги знае, какво са поискали от Тиквата в замяна?!

5

м

преди 6 години

Евреите спасени от Борис трети после се включиха в избиването на хиляди български учители,свещеници и писатели . Беше потъпкано християнството по нашите земи .

4

Анонимен

преди 6 години

в цял Израел няма едно сносно местенце за отбелязване на 50 хиляди спасени души и още 10 хиляди транзитни, изглежда не са им били чак толкова ценни, или пречим на нечии планове със спасяването им. сега да очакваме поне три седмици всевъзможни дивелевски съсканици срещу България и Оскар за втората футболна серия на чехкинчето Рибека Коен Чьорни с античкиот югославенин Миленко Дарковски от "македонската земя", при това от изток, запад, север и юг още не са преглътнали номинацията на БПЦ

3

шматка

преди 6 години

Айде пак ядосахме макетата

2

то

преди 6 години

На Ленин и Троцки ще има ли паметници !Те пък заклаха 20 милиона християни по заръка на интернационала. Хитлер просто си е разчистил сметките.

1

Анонимен

преди 6 години

Tuda raba!Elohim Gadol