11

Анонимен

преди 6 години

Зад звездичките стои л.а..е34 й...нак78 а

10

Анонимен

преди 6 години

Може ли медиите да престанат да натрапват наглата муцуна на харизанов и да не му приписват качества, които няма!Същото е и биков - един борец срещу политиката на ГЕРБ, сега не поема дъх да обяснява как всички неуспехи на управлението са, че БСП им пречи, че не са взели поста на председател на НС!Това е нелепо от човек, който се брои за политик!Как лидерът на БСП ще се накисне в *** на опонента си?!

9

Smurf

преди 6 години

Георги Харизанов - две висящи разследвания едното за обир на офис на фирма другото за опит за убийство при спречкване при ПТП. Вместо да се явява за разпити на Г.М. Димитров в следствието ходи по телевизии да дава акъли. Типично за гербер.

8

Анонимен

преди 6 години

Шумът в парламента създавал впечатление, че нищо не се прави. А прави ли се нещо? Освен, че си актуализираха депутатските заплати, де - това го направиха мигновено.

7

смешник

преди 6 години

Цитат: "В парламента се работи, но целият този шум създава впечатление, че всъщност нищо не се прави"------ Въпрос--а какво е направено? Отоговор--ами, направихме правителство, А то какво е направило---ами----вземаме заплати....и не само заплати! Е да си дойдем на думата!

6

Анонимен

преди 6 години

Харизанов е бандит. Телевизиите канят бандити

5

Дръндер

преди 6 години

Щом тия двамата ще ми казват кое е правилно в политиката значи здравата сме го загазили!

4

Анонимен

преди 6 години

Мъкаааа

3

Гост

преди 6 години

Този Харизанов не беше ли криминално проявен и на младени и чакайте от този морал

2

Анонимен

преди 6 години

Gaden komunist bkp kakto i dr 20 ot gerb sa bkp na4elo s vojda im boiko a pluat bsp a te sa sa6tite komunjagi badchtite im sem im vse bkp

1

анонимен

преди 6 години

този харизанов не беше ли от напоителните системи не го ли сьдиха или гоопреавдаха