97

hihi

преди 6 години

euro s pauniinteresen balon

96

Solit

преди 6 години

Samo sled obstonaroden bg referendum. Zer sha padat glavi. Glas naroden, Glas Bojii...

95

бат'Весо

преди 6 години

Колко българи получават по 100 лева на работен ден? А при въвеждане на еврото ще получават по 50 евро на ден? Средната класа в западните страни получава по100 и повече евро дневно, а у нас това може да стане след много години. Не тръгне ли икономиката с по-бързи крачки въвеждането на еврото е безсмислено.

94

Анонимен

преди 6 години

хайде по-бързо да го въвеждат, че заплатата ми е в евро и ми е писнало да обръщам пари

93

Анонимен

преди 6 години

Eur doide li v bg miseriata schte e ujasna hora mn bedni schte sme kakto v vs eu strani ch ne iska eu i eur umni ch seljni bogati kravari

92

Анонимен

преди 6 години

Цяла България им вика да се разкарат от шибaния ЕС, те ще приемат еврото! Сега ще трябва да се дадат едни ОГРОМНИ пари за да се направи прехода от левове в евро. А после колко трябва да дадем за да се разкараме от там? Няма спасение тая държава! Продажните ни политици ще ни досъсипят!

91

Аз

преди 6 години

1 хляб лев=1 евро хляб уж1 кола нова мерцедес дето се вика 100 000 лв=100 000? ?

90

ko

преди 6 години

Брей като четеш коментарите и оставаш с впечатлението че България е една развита,богата държава като Дания,и ако вкара еврото ще има проблеми хахахаха

89

Щирлиц

преди 6 години

По-бързо се откажете от държавността си,окончателно.

88

Анонимен

преди 6 години

Не ви притискаме за пари - ама дайте

87

до 102

преди 6 години

викаш хляба няма да стане 1 евро, да прав си, той вече е малко по скъп! за около 1.15 БГН си купувам в момента по етикет 500 грама!

86

Stamat

преди 6 години

Poburzaite da si namajete zadnite 4asti s vazelin! :-D

85

Анонимен

преди 6 години

Неее, ама как? Няма да се спекулира никак! Само ще ви заговорят по брюкселски за "социално поносима цена" за това-онова. Направихте ли си вече справка колко трябва да струва кубик вода например във вашата област, по брюкселската дефиниция? Вече никой не говори за себестойност на кубик вода, а за "социално поносима цена". Към нея се е устремил КЕВР. Следва продължение, както се казва. Този път в евро.

84

Бизнесмен

преди 6 години

Кражбата в левове, даването на подкупи в евро, обръщането на печалбата ми от левове в евро и изнасянето й в чужбина ми създава купища проблеми. Така не може да се прави бизнес. Затова, всичко в евро, че ми е по-лесно да смятам.

83

Тони

преди 6 години

До Бай ОнзиИ Унгария също

82

Анонимен

преди 6 години

Тя пенсията и ще стане 80 евро но хляба няма да стене 50 цента а ще се калкулира като 1 евро. Ти вашите търговци не ги смятай за толкова балами. Така че ще издухате сополивият много яко.

81

Анонимен

преди 6 години

САКАМЕ РУБЛИ !!!!!!!!!! РУСНАЦИТЕ СА НАЙ-СИЛНИТЕ ! НИКОГА НЕ ПИЯТ И СА ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНИ !

80

Анонимен

преди 6 години

ДО МОЖЕ ЛИ! Не не може. Селските тарикатчета от парламата ще го приемат под диктовката на триполовите и ще ни го навутат четвъртит. Примери много. Вижте останалите страни как се дърпат от еврото. Тази измислена парична единица няма никакво покритие но за сметка на това се печата в огромни количества за да осигури комфорта на триполовите в Брюксел а останалите да плащат масрафа. Англия се оттърва от триполовите. То ако беше много хубаво да си член на европоловите нямаше да се махнат от зоната!

79

Пенсия

преди 6 години

Майка ме с 40г стаж взема 161лв пенсия. Чакай да пресметна в ? колко ще е пенсията и направо да купувам гроб че тя горката едва ли ще изкара дълго. Как е мислите тази работа с евро мевро. На хартия всичко е окай, но в действителност България неможе и нетрябва да въведе еврото.

78

Може ли

преди 6 години

Може ли и ние като Дания да ви покажем среден пръст и да не ни казвате как да си управляване държавата.Оооо забравих че с тези слаби политици все трябва някой да ни диктува какво да правим. Толкова сне зле че никога нямаме собствено мнение, като кукла на конци.