52

Калашников

преди 6 години

Най -опасни за овществото и държавата са корумпираните съдии.Поради срастването между съдии и политици -престъпници,престъпниците вече отдавна си имат държава.

51

Сократис

преди 6 години

Е, това се знаеше още от самото начало, но Трифонов не вижда по-далеч от носът си и не чува гласът на разума а слуша сценаристите си в черно, които като се облекат като погребални агенти, се изживяват като юристи и дървени философи...Съдът си каза думата и то съвсем справедливо а що се отнася до отвращението трифоново - то си е лично негов проблем а продължаващото насъскване на неинтелигентните си привърженици срещу правителство и правосъдие, си е вече напълно подсъдимо...И това ще стане!

50

Анонимен

преди 6 години

Слугинчето се прави на еманципирано.

49

6

преди 6 години

Na europeiskua sad v Afrika.

48

Анонимен

преди 6 години

Този учиндолски селянжър както и болшинството като него още не са разбрали че от 27 години живуркат в територията на Мутрите!? Какво ли очакват от такава територия не ми е много ясно!? Само ми е ясно че всички които са в управленческата власт като почнете от пишман политици прокурори съдии и тем подобната организирана престъпност са хванали кокала и няма да го пуснат докато не бъдат вкарани на кучето под опашката. А това в обозримото бъдеще никак не го виждам! От прости селянжъри държава нестава

47

Анонимен

преди 6 години

Уж се бори за правда ? Ами по малко от нужното е главувало с ДА на референдума? Което означава , че проблема не е в съда , а в хората. Тези които не са гласували се смята за НЕ. Т.е. По голямата част НЕ искат мажоритарен вот. Поне това показват изборите.

46

Анонимен

преди 6 години

Вечният слуга бил отвратен.Като слугуваше, не беше отвратен.

45

Шлосер

преди 6 години

"Съдът" = на цялата държава наречен БЪЛГАРИЯ. Амин !!!

44

Анонимен

преди 6 години

Лицето Станислав Трифонов постоянно говори за справедливост, но след произнасянето на върховният съдник-Съдът, заявява, че бил отвратен...Той още не може да проумее, че съдебно решение от последна инстанция не се коментира а се приема безрезервно.Прословутия референдум беше обречен още в зародиш и аз неведнъж го писах, но невежите са свикнали да вярват единствено на себе си и продължаваха да припяват мантрата-2 мил. и половина, суверенът, та дори и Мая Николова-уж юрист, им се върза

43

серсем

преди 6 години

Уважеми съфорумци,имате ли идея какво точно значи "мажоритарни избори"? Четете търсете не пишете, мислете на изус.Вижте какво става с Франция след проведени такива,паследните в щатите " нещо подобно".Слави обслужва,*** кинти от прпповядването на тази идея.Пълно с клишета ,гъдаличкайки патротизма ни, разчитайки на мързела на българина да се информира изчерпателно .Поредният прадажник за пари.

42

MaйMyнaтa

преди 6 години

Само като видиш тия двамата около него, и ти става ясно к'ъв е тоя!

41

хейтър на тролове

преди 6 години

Съдейки по многото *** на герп,50% от БВП отива за заплатите им!

40

добър ден

преди 6 години

В Бг съда е политически орган,а прокуратурата още повече!

39

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че промяната на изборната система е основния проблем в България ... ако ли пък някой от неграмотните му 'сценаристи' го е убедил, че е така ... проблема си е само негов.Виждаме, че БСП и ДПС вече доста години са извън властта ... (което е от жизненоважно значение за България)Според мен точно изборната система си работи доста добре !

38

Анонимен

преди 6 години

Слави ,до сега не си ли живял в България ?!))Защо мислиш ,че едни 2 милиона ги няма в Бг ?!?)))Заради пари ли ?))Тц ...,,не са само парите !Комплекс от наглост ,безочие ,свещена простотия и Овцедушие !Забравих ! И отвращение !

37

до бай Хой

преди 6 години

Хората продължават масово да напускат страната заради"справедливата" съдебна системаи "кадърното" управление през последните 27години. България обезлюдява,а власта още сииграе на *** ми дойди ми. ПОЗОР на всички управлявали до сега!

36

шматка

преди 6 години

Браво!Сценаристите не успяха с БарековНе успяха и с ТрифоновКакво ли ще опитат другия път

35

Смешник

преди 6 години

Слави да вземе да се засили и си блъсне кухата глава в някой стълб.

34

Анонимен

преди 6 години

"Гласът на народа е гласът на глупостта." - ген. Уилям Шърман

33

Анонимен

преди 6 години

Е тоя пък от майтап не разбира нали е майтапчия и ние сме отвратени от цялата ти творческа дейност, го хоум предател.