9

ИЗБИРАТЕЛ

преди 6 години

АНГЕЛКОВАААААА.... КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИЕТО, ЧЕ ПО СКЪПИ ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ ОТ 4.00 ЛВ. НЯМА ДА ИМА ??? ПАК ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ БЕЗ ПОКРИТИЕ. ВСИЧКАТА РАБОТА ВИ Е ТАКАВА - ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ, А ИЗБИРАТЕЛЯ (РАБОТОДАТЕЛЯ ВИ) - КУЧЕТА ГО ЯЛИ, ДА ПИЕ ЕДНА ЧЕШМЯНА ВОДА, ЧЕ ПАРИ ЗА МИНЕРАЛНА НЯМА!!!

8

До 7 кореняците

преди 6 години

Не мога да ти кажа кухчо, от другия край на държавата съм! За пореден път ти пиша, че си адска куха лейка!

7

Анонимен

преди 6 години

Скъпичко е 24лв за два шезлонга и чадър - може да давате по едно кафе и вода - колко струва едно кафе на едро- 10ст!

6

Анонимен

преди 6 години

Винаги когато съм ходил на Черно море не е имало ден в който спасителите да не влязат да вадят някого от морето. Винаги съм си мислил че проблема е в туристите, но преди 4 години се наложи да вадим приятел от водата. Както си стоеше с вода до кръста изведнъж си го дръпна на вътре. 5-*** едвам го извадихме, и тези които можехме да плуваме едвам излязохме. Гадно си ни е морето и това трябва да се знае от всеки.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво, напредваме бавно и славно към цивилизацията.

4

до Ой курорте

преди 6 години

Много си глупавичък! Вятъра няма абсолютно никакво влияние в/у подводните течения, които са в основата за развяване на червен флаг. Жалко е, че кухи *** като теб не го знаят и си пускат децата и после ХОП, скърбим...

3

маке

преди 6 години

я сум у гречко

2

Ой курорте

преди 6 години

Спасителите на Южен плаж в Несебър да внимават с цветовата гама на байраците при умерен полъх на вятъра.Не може да слагаш червен байряк,при условие че хавлията ти не помръдва от пясъка.А,забравих,мин.лято го нямаше последното капанче откъм нудиския плаж.Няма да си горим краката по пясъка с още 100м за бира и сладолед.

1

Анонимен

преди 6 години

супер, така ми се ходи вече на море....