22

Violet

преди 6 години

Вие трябва да сте ненормални да допуснете толкова противен и самовлюбен човек да спечели! Единствено шума и беше много, нито умения имаше толкова, нито хъс. Завист към успехите на другите участници и сополи! Вече пореден сезон, журито проявява безхарактерност и от съжаление прави някого победител! Нямам думи!

21

345

преди 6 години

Божана е най -добрата. Браво на нея.

20

123

преди 6 години

Както винаги в България спечели най-нахалният и арогантен участник.Божана е противна, проста и истерична,опротивя ми от самото начало.Може да готви,но просто се е поровила повече в рецептите.Докато Митко бе истински креативен,той трябваше да е победител.Журито не изтъкна никакви аргументи защо избира простакесата.Жалко,бяха ми симпатични,но без ясни критерии за класирането оцапаха пейзажа.

19

Анонимен

преди 6 години

Вече спокойно мога да повърна от избора за бъдещ победител хахахаха

18

монфортепили

преди 6 години

Ех,народе,ех умници!!!Коректен и добър играч беше Куку,колкото и да не искат някои да го признаят.Предпочитам от последните трима Божана или пък Димитър.То не бяха чупки,стойки,кипрене от страна на Росица.Ужасно неприятно.Още ли вървят тези номера бе хора???Да,спокойна и подредена,но съм убедена,че това не е нейната същност.Добре играе на мъжка сцена-безспорно.Ех,народе давай губи се в нищото....!!!

17

Иванов

преди 6 години

Децата ми са съученици със сина на Виктор Ангелов, от общо събиране знам, че ще го спечели Божана!

16

Случаен

преди 6 години

Роси готви с голямо спокойствие и любов, има ред в работата й. Божана ми прилича на луда крава! Тя самата си признава, че лудостта , злобата и завистта й са безгранични! А Димитър е една мижитурка, злобно надменно същество. Той е един безкопромисен ***. Всички се борят за победата, имаше много човечни и възпитани между тях! Браво на Иван! Той все пак като любител готвач постигна високо ниво. За мен Роси трябва да е победител, заслужава го!

15

Анонимен

преди 6 години

Личи си, че Божана завижда, много лошо гледаше снощи, когато Димитър пръв се качи на балкона. Според мен не заслужава да е първа, още повече, че при нея винаги е най-мръсно. Ще ме е гнус да опитам от нейните манджи. Всичко го прави бързо и с много нерви, а би трябвало ако знае какво прави, да работи уверено и без излишно суетене. Роси е по-добрата!

14

Gourmet

преди 6 години

Не е вярно! Аз бях в публиката и го спечели Димитър! Ей Люта чушка не лъжи хората!

13

Пародия

преди 6 години

Ми много жалко би било ако победител е Божата крава, за разлика от милото момиче което си личеше че с мн чувство приготвя всичко Роси и е възпитана и стилна,тази е точно обратното нагла и нахална.Не харесвам такива хора!Божана противна си миличка така не се печели винаги в живота с наглост и безочие,въпреки уменията ти,там да си знаеш че не всеки ще ти се възхищава!!! ;ддд

12

==

преди 6 години

Това е истинска награда, когато са опитали и други ястията, а не само журито. А тази Божана, уж много уверена, можеща, а като застане пред журито и направи муцка аха да се разплаче, и минава. Снощи беше като побесняла. Грозна гледка.

11

Люта чушка едно

преди 6 години

Аз бях в публиката на финала, печели го Божана.

10

МАЙНА

преди 6 години

Обичам да готвя, но тия са в друго измерение, като техники и талант.Михалчев е перде и кърти с лафовете понякога

9

Snorky

преди 6 години

И тъкмо ще свърши това глупаво "шоу" и почва другата простотия "Черешката на тортата". Аман!

8

Анонимен

преди 6 години

Не ми хареса че Митко и Росица не слязоха да уважат Иван.Това говори за лошо възпитание.Все пак това е конкурс и той беше много добър конкутент.Аз съм за Божана,защото се вижда от самото начало се вижда ,че има по добри постижения.Митко втори и Роси трета,но ми се искаше Куку да е на финал -страхотен човек

7

Ss

преди 6 години

Финала е сниман преди месец и го печели божана

6

Анонимен

преди 6 години

Божана е противна надменна и все имам чувството че е човек на журито и знае сценария предварително

5

Анонимен

преди 6 години

Дано да е Роси ,че Божанка не ми харесва хич - нямат визия нейните гозби , тя е толкова нафукана та чак дразни , защо я бутат ?

4

Анонимен

преди 6 години

Митето ако ми е пред очите ще го пребия, с някой стоманен тиган от онези старите от едно време.Супер злобно, подло човече и се прави на мъж, а същност е ***.За това така се заяжда с бай Иван каменоделеца.

3

Роси късмет

преди 6 години

Тази Божана има ужасно поведение,арогантно и надменно! Роси е прекрасна и винаги успява да приготви чудесно ястие,а за тоя очилатия мисля че е най-добре да си прави интериорите и повече да не участва в съзтезанието на мастър шеф.