16

Анонимен

преди 6 години

Тоя голям смелчага, май не е опознал много добре страната, щом не знае, че извън работа на тъмно няма шеф, няма работник, всички са равни

15

Анонимен

преди 6 години

Не виждам защо все още има хора да им работят на тия. Днес те ругае на сутринта си намира колата със спукани гуми или леко надраскана със остър предмет после случайно офиса му пламва и ще миряса.

14

Анонимен

преди 6 години

Чудо голямо.Някакъв си канадец си изпуснал нервите, и веднага се почна какви сме ние, какви са те.

13

Гюнтер

преди 6 години

Хахаа... Супер!Арабски канадец обижда народа дал на света всички.галактики.Той не знае ли за великата ни история,не знае ли че Госппд е българин...ограничен човек,това все едно да обидиш македонец или усраинец.хаахаа.. Чета долу,много сте засегнати бе,избрахте си мутраа неграмотна да ви управлява,всеки ден ви """""" без вазелин отвсякъде,ама канадеца арабин ви е виновен за всичко!елементарни роби без достойнство сте вий!хахааа

12

Ddd

преди 6 години

Истината боли

11

Теди

преди 6 години

От работа до работа има голяма разлика -някои работят тежка работа зависи .Пък и няма право да обижда .

10

Анонимен

преди 6 години

Дайте негова снимка и как се казва

9

Анонимен

преди 6 години

Значи трябваше да започнете с това, че е арабин а после да добавите, че има канадски паспорт! Чудя се само как са го търпяли, аз щях да го ошамаря още на първата реплика!

8

Анонимен

преди 6 години

че сме българи и мързеливи и че повечето българи си миришат не е лъжа, но човек трябва да се научи на толерантоност и да действа по друг начин не с обиди!

7

Работник

преди 6 години

Да, Галин има право, бъдете реалисти

6

Теди

преди 6 години

И за какво се е домъкнал тук, да си отива в Канада по-добре, отколкото да вади душата на хората .Я да бяхме богата страна, нямаше да издевателстват така. Все българите виновни .

5

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново под слънцето ,бил съм свидетел как собственик на голяма фирма "храни " мениджърите си с половия си атрибут и ги псува на майка ,всичко това защото един от тях предложи решение на проблем различно от неговото , в последствие беше уволнен .Така , че в периода на дивия Бг капитализъм "е нормално " да се случва така .Както и е "нормално да се работи по " 230 часа.месечно за МРЗ .и да се натяква че получаваш голяма заплата.

4

Дзъ

преди 6 години

Този а р а б с к и канадец чувал ли е колко сме примитивни и първосигнални и представя ли си се с потрошени кости? Само питам де....

3

Анонимен

преди 6 години

За 1000 лв глоба тръгнал да обжалва.Е.гати бизнесмена.

2

Анонимен

преди 6 години

За лекарствата има право, тука са от Русия със изтекъл срок!!!!! все пак радев трябва да плаща на Путин!!!

1

Циник

преди 6 години

Арабски произход....с това да бяхте почнали! Кога най-после ще разберете, че паспорта не е гаранция за произход....немски араби...белгийски араби....сега и канадски...той и Салман Абеди е англичанин!Що ли не се съберат някъде мъжете на служителките му , и не го посъветват този на тъмно докато се напикае, и изходи в гащите.Арабин ще ми говори за мързел - това племе го е измислило!