134

Гражданин

преди 6 години

Ами да не би да са малко камерите(стационарните), че с мобилните едитнственото което постигате е да пълните джобовете на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ униформени служители ?

133

опа

преди 6 години

шофьорчетата не гласувайте за милиционери и ще се наредят нещата!!

132

void

преди 6 години

До боянШИКАНИРАМ1. извъртам, правя шикани (остри завои)2. заплитам, обърквам нарочно, преча, извъртам в съдебенпроцес

131

Анонимен

преди 7 години

тиквата трябва да му стане пределно ясно, че шофьорите няма да позволим да ни дерат още повече за да му пълним на крадливия *** бюджета!!!

130

боян

преди 7 години

абе, някой може ли да ми обясни думата "шиканира"? мерси

129

Анонимен

преди 7 години

1,Ако някой направи сметка,колко души работят в МВР,ДАИ,парламент,правителство.....сигурно са над 100 000.Като прибавим и местни политици и т.н....ТЕ ВСИЧКИ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КАТ.Просто няма как да ги глобят...2, Глобите трябва да се събират 100%,не да се увеличават.Неизбежността на наказанието е по-важна от размера.Така мисля.

128

Анонимен

преди 7 години

ДА ама те се возят с 200 и под специален режим.Непрекъснато усложняват живота и за 30 години не извадиха нито един път от населено място, неуспяха да направят безконфликтни пътища , а едва едва направиха 300 км магистрала.Даже и дупките не могат да запълнят, а да не говорим за осветление, светлоотразителна мантинела, почистени и широки пътища, пътни ленти и банкети, а да не забравим над 7 органа за следене на движението и пътищата са като вълни и др.С две думи не е държава...

127

Deja

преди 7 години

Прав е за табелата и камерата! И стига сме пресветвали с фарове за полицаи - нека ги спират тези, които карат бързо!

126

ш

преди 7 години

КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ *** И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ Е НОРМАЛНО ДА ПИСТЪПВАТ ВСИЧКИ ЗАКОНИ!!!В крайна сметка имат още поне 3 години да ни ограбват и УБИВАТ...

125

Анонимен

преди 7 години

Функцията на КАТ е не да събира пари за държавата, а да направи така, че да не стават толкова много ПТП-та. А бат Бойко да вземе да си донаправи пътищата и ще има по-малко катастрофи. Повечето смъртни случаи са на двулентов път при неправилно изпреварване.

124

проктолог

преди 7 години

Другаря Борисов: На камерите намалявам и после давам газ! Кога ще ме дават по кабеларките?

123

Анонимен

преди 7 години

Интересна статистика имаше за Великобритания. Увеличаването на камерите всъщност увеличава смъртните случаи защото прави водачите нервни. Гледат си километража. Гледат за камери и не си гледат пътя.

122

Виктор

преди 7 години

По Европа слагат радари и камери по опасни у4астаци. Целта е да накара вода4а именно да намали и да премине с повишено внимание, а не като тук да ги монтират по далги прави и без обозна4ение. Не трябва да удрят населението в джоба, а да се опитат да спасят животи.

121

Гробокопач

преди 7 години

Тиква, трябва добре да осъзнаеш, че зачестилата интензивна смърт в България е еманация на твоето управление и ти не си решението на проблема, ти си самият проблем!

120

Анонимен

преди 7 години

Щом и ти го казваш бб ,значи и ти го правиш!

119

Кривондел

преди 7 години

Целта на камерите не е нито да събират глоби, нито да "обезопасят" един участък - а да гарантират спазването на правилата. Не може на всяко ограничение и всяка отбивка, където стават ПТП, да се сложи камера. Редното е да махнат табелите. А по магистралите да има камери, глобяващи за средна скорост. Ако вдигнеш 200 - после ще се влачиш с 80...

118

Анонимен

преди 7 години

голяма работа като се увеличат глобите или се инсталират повече камери, като в КАТ е пълно с връзкари. Аз познавам минимум 3ма, които с връзки по министерства и други институции отървават и глоби, и отнемане на книжка. Докато държавата ни е като разграден двор и се шири корупция и шуробаджанащина ще е така по пътищата. Да не говорим, че премиерът би трябвало да води с пример, а не да лети с 200 по магистралата!Ама като си мутра или богато *** с много пари, плащаш си глобицата и пак по старо

117

Анонимен

преди 7 години

Легна оня ден с Катина и придоби сила и самочуствие!Друго си е да лупкаш набор 91 ....и то с какви мекициииии..то е хубаво да си премиер на глу паци ! Сорости ,морости я да плаща плебса такса "спокойствие" И МНОГО МНОГО ЗА ПРАВА ДА НЕ ГО ГОВОРИМ! ТОЙ Е ИСТИНАТА ПЪТЯ И ЖИВОТА Бате Бойко !

116

Анонимен

преди 7 години

Орбан управлява държава, която поне като фасада се е превърнала в малко бижу. И той същият я пази със зъби и нокти. Какво пази българският премиер. Не знам. Как ще създадем ред и дисциплина, как ще спазваме закони и правила, щом тези, които ги създават, първи ги нарушават.

115

Анонимен

преди 7 години

На камерите намалявали. Ами нали това е целта, на такива участъци да се намали скоростта. Всъщност ако целта е глобата, а не намаляването на скоростта на опасен участък, тогава камерите трябва да се крият.