10

Един

преди 6 години

Уникален мач, прекрасна кауза и още по-прекрасен Бербатоне! Успех в мача! Трябва всички да подкрепим Бербатов, Стоичков, Мартин, Стилиян и компания срещу Фиго :)Малко след като Стоичков си тръгва от Барселона, Фиго започва да играе за Реал. Сега двамата ще играят един срещу друг :)В отбора не Бербатов и Ицо обаче ще има и футболист, който е играл против Ицо, и заедно с Фиго в Реал Мадрид. Легендата Роберто Карлош! За другите звезди да не говорим! Това ще е мачът на годината и си заслужава!!!

9

а вчера

преди 6 години

Боян Бойков Иванов(свързан с външните продукции на bTV и обикновено не сепоказва на екран)е бил задържан вчера на столичния булевард "Константин Величков"шофирайки "Ауди" А8 след употреба на ударна доза наркотици.

8

Жорко

преди 6 години

Кефи ме, и малката е добра. Има си Бербо трофеи, лъска си ги. Тия дето си нямаме, можем да се правим на дон-ове, ама по домашно му, без да ни дават по новините.

7

Анонимен

преди 6 години

Бербатов е интелигентен футболист/за разлика от повечето останали/ и затова става и за актьор.Има и визия/за разлика от повечето ни актьори/.

6

Анонимен

преди 6 години

До Футуролог - хапчетата, хапчетата да не забравиш...

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Много взеха да ни...занимават с Бербатофф.Явно Тиквата го готви за...зам премиер по...заглавичкването на народа.Само такъв си нямаме.

4

Анонимен

преди 6 години

Kato spre da igrae go vijdam v chujbina trenior

3

ля ля

преди 6 години

реклама ама до къде стигна митко .. пфф!

2

ggg

преди 6 години

Талантлив си е човека ! Евала Мите !!

1

Анонимен

преди 6 години

Получава му се, готов е киното.