16

Тато из Правец

преди 6 години

Бойко НИЩО не плаща!!! ПЛАЩА народът !!! С глад,мизерия и болести !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Едно управление е успешно, когато страната в няколко важни класации се е преместила по напред. Важните класации според мен са:Корупция, Свобода на словото, Здравоопазване, Място за живот, Съдебна система, Икономика и т.н. Всичко друго като оценка на едно правителство е демагогия.

14

МАСТЪР ШЕФ

преди 6 години

Да се събере неолиберална партия като ГЕРБ с националистическа формация като ОП точно в тоя момент от развитието на света е като да поставиш парче торта в паница,пълна с шкембе чорба.

13

Анонимен

преди 6 години

До13 Ясно е само ,че си неграмотен!

12

Анонимен

преди 6 години

Неможе цяла Европа да бяга от фашистите а тапия боико да ги слага начело на държавата не сам комонист за сведение

11

ДАРВИН

преди 6 години

Очевидно теорията за еволюцията в природата още е актуална.Индивидът Волен Сидеров например се превърна от златен пръст в златна ваггина.

10

Аз

преди 6 години

По-добре тази коалиция , отколкото БСП на власт :-)

9

Червен Кънчо

преди 6 години

Всички знаят, че Кънчо Стойчев(Галъп) е червен , защото е комунист и пияница, а на комунистите и пияниците никой не вярва...

8

111111

преди 6 години

Много е скоро това което стана през 2013-14 г,че да се забрави.Хората гледаха телевизии,чуваха непремерени приказки от Борисов и сие -помни се.Как телевзиите определяха часа и мястото на "протестите",всичко се помни.

7

Анонимен

преди 6 години

Е , ама той и БОКО неможе да си позволи да хачри повече, нали трябва да плаща и на ДПС за подкрепата : ДПС застана зад Борисов за изтребителитеКопирано от standartnews

6

Анонимен

преди 6 години

Перфектна коалиция.Бай *** и Тримата глуппаци управляват едно робско овче стадо.

5

анонимен

преди 6 години

И що тъй при правителството на Орешарски,само заради това,че Сидеров присъстваше в залата и се регистрираше беше ама много лошо,страшно лошо и долно,пък сега не е ама никак лошо,даже е нормално.Къде са пърформънсите,къде са и не дотам умните и красивите,къде са "демократите" привързани към "евраотлантическите ценности".Спят унесени в сладък сън,доволни от "ценностите " си в каквито и измерения да са.Мислите ,че народа не помни -лъжете се г-да лъжедемократи,народа ви се подиграва.

4

Гражданин

преди 6 години

Добра е коалицията, по-добро от това няма в момента.

3

Анонимен

преди 6 години

Лъжете и кражбите ще продължават без проблем Каракачанов и Сидеров са стари кучета на статуквото и няма да допуснат то да се промени.Но за българите няма проблем да са бедни болни и нещастни. Народа иска да бъде крадени и лъгах и затова гласува и избира все едни и същи които го водят само надолу!

2

Ко?Не!

преди 6 години

"Това трябва да е обица на всеки какво може да излезе пред обществото, дори от профил в социална мрежа."Тоест, не е проблемът в нацистките поздрави, а в това, че бастуните са ги постнали у фейса? Е тва е "новият" морал, дето Бойо го насади. Може всичко да си правите, ама гледайте да не ви хванат. Хванат ли ви - горите. Стга да не се казвате Лили или Цецка, разбира се.

1

Анонимен

преди 6 години

Споко, вече е платил!