160

extremist

преди 6 години

родното производство на плодове и зеленчуци Порожанов заяви, че последните години се е подобрило подпомагането на държавата към производителите и има редица инвестиционни мерки складове и хладилни бази. ПРЕДИ 1989 БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ 10 000 000 дка ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЕДЕЛСКА ПЛОЩ; СЕГА ИМА 500 000...

159

КАКВА Е ИСТИНАТА

преди 6 години

Личните ми наблюдения (сравнително скромни, но все пак достатъчно за да имам мнение) показват следното:1. Качество: при около 10% от аналогични продукти аз лично съм усещал разлика в качеството (в полза на закупените от Западна Европа продукти). При повечето продукти за себе си разлика не съм открил.2. Цена: за хранителните продукти ГАРАНТИРАМ, че цената на повечето места в Западна Европа е ПО-НИСКА, отколкото у нас. При това значително по-ниска - от 20 до 40%.

158

Анонимен

преди 6 години

ИМАТ ПО ДЕСЕТ ВИДА КОНСЕРВАНТИ/химикали/,ПРИБЛИЗИТЕЛНО!ОСВЕН БОЛЕСТИ,ДОКАТО ПЛАЩАМЕ ЗА ХИМИКАЛИТЕ В ХРАНАТА/не само храната/,ДРУГО НЕ ОЧАКВАЙТЕ!МАЛКО НИ БЯХА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯ,ТА И В ХРАНАТА ТЕЗИ ОТРОВИ,ЗА КОИТО ПЛАЩАМЕ!МОЛЕТЕ БОГ СКЪПИ ХОРА,ЗАЩОТО ДРУГ ИЗХОД,КАКТО ВИЖДАМЕ НЯМА!БЕЗУМИЕТО СТАВА ВСЕ ПОГОЛЯМО И ПАГУБНО!ЯВНО ЧУДЕСАТА ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ОЧЕВИДНИ,ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ НАЧИН ЗА НАШЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ,ОСВЕН С НАМЕСАТА НА ВСЕВИШНИЯ!ИНАЧЕ,"БЛАГОДАРИМ"НА ЕС И"ДРУГИТЕ"!

157

Циник до 203

преди 6 години

.. ако беше си направил труда - да прочетеш предните ми постове - щеше да разбереш, че съм с двойно гражданство!

156

Анонимен

преди 6 години

До *** до 201А ти що не емигрираш в САШ, а? Или нямаш виза а? За българите трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС България не го спазват. Членове на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.

155

Циник до 201

преди 6 години

Подай молба за имиграция

154

Анонимен

преди 6 години

До *** до 186В Северна Корея на пенсионерите не ровят в кофите с отпадъци защото им е осигурено всичко от което се нуждаят за нормален живот. СК произвежда ракети, спътници и всичко което им е необходимо, и поставя условия на САЩ. А България се е навела със смъкнати *** пред господарите, внасят и продукти второ качество, българите ги смятат за второ качество хора и официално ги обявиха на втора скорост, нищо не произвежда и изнася само миячи и *** за западна Европа.

153

Анонимен

преди 6 години

това за колата ще го напиша до правителството че тези мизерабали май са разбрали предварително за проверките

152

Анонимен

преди 6 години

Като проверявате колата проверете старата кола, защото от 1 месец е съвсем различна от тази, която пихме години наред.

151

до 195

преди 6 години

Хубао, ама може ли всички да си произвеждат и да не влизат в магазин ?!Не може...

150

Теди

преди 6 години

Не трябва дори да има намек за съмнение за опасност, когато говорим за храна .

149

Циник до 186

преди 6 години

В Северна корея пенсионерите не ровят по кофите - щото в тях няма нищо за ядене!Виж много пъргаво ловят плъхове - приготвят ги по 7 различни начина!До 190 - майка си ще търся в Щатите - макарче на екскурзия мога да ида - за виза чакат голтаци (като теб) с немския райзепас - на мен не ми се налага ***!:-)

148

Анонимен

преди 6 години

Добре само че как може да кажеш за един продукт който е бъкан с емудулотоири че не е вреден? Знаели този какво е емудулатор и какво съдържа това чудо на химията? Работил съм в производството на емудулатори за всички видове храни и мога да кажа че ви съкращават живота поне с 10 години. Тази химия не се разгражда от организма а се натрупва с течение на времето. Не умирате веднага но живота ви се скъсява. Затова от магазин не купувам и вода камо ли храна! Произвеждам си всичко натурално.

147

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли, че шоколадът, произвеждан в Царство България, е конкурирал швейцарския?Поинтересувайте се, ще откриете интересни факти.

146

Една

преди 6 години

"Не били опасни", но по-рано ядях шоколад почти всеки ден, не спазвах никакви диети и бях с мерки 170 см/50 кг.Днес не мога да гледам това, което се продава под формата на шоколад - хем безвкусно, хем подсладено. Но ми се налага да внимавам какво и колко ям, защото дори само няколко дена да не го правя и качвам 1 кг. Пустото му ГМО и нискокачествени подсладители!

145

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 109 Прав си , ама ние сме си го заслужили.Ето до къде ни доведе 45г. социалистически възход. Така се възходихме , че се изходихме.

144

Инспектор

преди 6 години

Кай пусна тази простотия че има разлика в качеството, преди да се извършат анализите в лабораториите?Ами ако се укаже че няма такова неща, дали ще мине само с извинение?

143

Анонимен

преди 6 години

До *** до 186Я ти що не ходиш в САЩ, или трябва виза за там. САЩ нали има безвозов режим с ЕС, но за България не го спазват и открито плюят в лицето на българите - второ качество народ, членка на втора скорост, второ качество стоки, всичко е второ качество в задния двор на богатите, там където живее прислугата.

142

Пенчо

преди 6 години

Те и ниските заплати не са опасни, ама не са и приятни.

141

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея пенсионерите не ровят в кофите с отпадъци за отгризки от храна както в евроаплантическа България.