14

Камелия

преди 6 години

Абе Камелия ти като преписваш тези статий поне го прави правилно, не се прстят 20000? a 20000000?. Щом сама не го рабираш значи явно много много не те бива в писането. Хайде да не се връщаме в първи клас.

13

Ангел

преди 6 години

Производството на монета от 1 стотинка струва 2.5 стотинки.Над два пъти повече от номинала Ние също трябва да де откажем от жълтите стотинки!

12

до Камелия Цветанова

преди 6 години

Камелия Цветанова, коя е тази страна Холандия?Аз не знам за такава страна, би ми било интересно да разбера?

11

Анонимен

преди 6 години

да, ама в япония 80% от плащанията са в ... к-е-ш !!в герамния - 70%силно преувеличена е смъртта на кеш-а, просто кеш-а остана последното нещо, за което човек може "да се хване" и "може да хване" и в буквалният, и в преносният смисъл.това е естествен, природен инстинкт - "да пипнеш"... трябва да измрат още поне 2 поколения, за да остане само "виртуалното" поколение "на образите", за да изчезне изцяло кеш-а п"по естествен път"

10

rm

преди 6 години

Крайно време е това да се направи.

9

Анонимен

преди 6 години

Въпрос за 50 ст от шоуто на Ники Кънчев. В каква посока ще бъдат закръглени цените - нагоре или надолу?

8

Анонимен

преди 6 години

Нещо много теклами на безконтактни карти

7

Анонимен

преди 6 години

До от опитЧе то за мен като потребител ми е по-лесно да платя с безконтактната карто отколкото да броя монети и банкноти.В България до 25 лева може да се плаща безконтактно.

6

сладур

преди 6 години

събрал съм две торби с по 1 и 2 стотинки, с тях ще си платя водата на вик

5

и ние

преди 6 години

трябва да спрем 1, 2 и 5 ст. монети

4

тцЪ

преди 6 години

до ГеоргиТи какво очакваш от журналята в Днеса? Пак добре, че са написали думата правилно.

3

от опит

преди 6 години

Затова банковите карти ги направиха безконтактни и за суми до 20? не се изисква ПИН , заплащането си извършва с гривни , часовници и телефони , именно за да не се мърхолевят излишно парите , защото услугите свързани с разнасянето им по банки , магазини и трезори струва доста.

2

Онур

преди 6 години

Няма да е зле и ние да последваме примера им и да извадим нашите 1 и 2 стотинки,щото кат отида на Кауфлада в Кържалито винаги ме пълнят с по една шепа жълти да ми късат кесията......

1

Георги

преди 6 години

Деноминация във финансите означава преименуване на паричните знаци, придружено с намаляване на номиналната им стойност или заменяне на старите парични знаци с уедрени нови....Журналисти - сладури.