31

Pутин

преди 6 години

Цаци е изпържен. Следва операция преди консумация Пане.

30

опетков

преди 6 години

До АнонименРазликата е огромна: Едните са много по-богати от другите. Може да се каже, че това са ВИП емигранти. Следва да се зададе и въпроса: дали това не са точно онези, които организират поставянето на бомбите?

29

Анонимен

преди 6 години

Не се подлъгвайте!Това са циркови номера предназначени за замъгляване на съзнанието на ошашавените овце!Разберете едно нещо.Нужни са крайни мерки по зашита на националната сигурност,както срещу нелегалната миграция,така и срещу всякакъв контрабанден внос и особено на наркотици - заловените трафиканти и контрабандисти,на доживотен затвор!А иначе ще ни правят номера,със "залавяне" на нелегални мигранти,или контрабандни стоки,с отклоняване на минимални количества от огромния преминаващ поток.

28

Анонимен

преди 6 години

Абе каквото и да казвате,ББ и патриотите опазиха що-годе българската граница.Не е идеално,но не е и зле.

27

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между нелегалните емигранти минали през летище София и тези,кйоито свободно си влизат в страната през недовършената ограда?Едните по-добри ли са от другите и служителите на аерогарата по-0лоши ли са от тези на сухопътната ни граница,а Цацаров?

26

М, да ...

преди 6 години

Има ли камери/ видеозаписи при разпит при прокурорите или още се писателства и читателства от съсиите пък? Времето как въобще се преразпределя при българското правораздаване?

25

М, да ...

преди 6 години

Той уточни, че е очаквал от Панов по-малко политиканстване, "по-малко хленчене", а конкретни идеи за съдебната система и взаимна коректност.--------------Признава, че съдебната система има нужда от промяна! Цацаров е готов за диалог с носител на конкретни конструктивни идеи!

24

Анонимен

преди 6 години

На другарят Цацаров все нещо му криво.

23

Нетърпелив прукурор

преди 6 години

Шефе, казвай бърже кои са правилните и арни кандидати прукурори за новио ВСС, че да гласуваме и да си одим на село. Жината тъкмо е сипала рикиата и не ми се занимаа с глупусти. Па и днес е събота треба да се баням.

22

Протестиращ

преди 6 години

Цацаров, кога ще си подадеш оставката, или пак трябва да правим нови митинги за заради теб като заради Пеевски? ОСТАВКА !!!

21

Олимпиец

преди 6 години

За 10 години България от 39-то изпадна на 139 място по свобода на словото. И при това Цацата привилкал издателя на един от единствените два опозиционни вестника да му набива канчето. А и двата издателя на опозиционни вестници са разследвани от него. Пеевски купува Нова Телевизия. Но според Цацаров, Борисов и Президента Радев проблем няма! Догодина ще сме на място 200 по свобода на словото. И на дневен ред ще дойде цензурирането на Facebook. Но както и за нашите олимпийци важно е участието!

20

Европеец

преди 6 години

Акцията по задържане на митничарите каналджии единствено е провокирана от европейски служби и правителства. Защото с нивото на корупция в митниците в частности в България като цяло е толкова голямо, че сме заплаха за европейската сигурност. Срещу 4 бона на човек през нас може да акустира и военното ръководство на ИДИЛ. Българските институции и корумпирани политици Европа ги поставя на трупчета, а народът продължава да се чуди защо е беден и гладен. Ами затова.

19

Анонимен

преди 6 години

Пич, смърдиш на далавера и кражби.Връткай си врътките, че си загубеняк е ясно и без лапане не можеш да се оправиш, ама не се появявай толко често моля те, щото на народа му се драйфа от теб.

18

Щирлиц

преди 6 години

Другари ГЕРБерасти,вървете си,крайно време е.ЕС ще ви приме с отворени обятия,такива като вас са му нужни,нали са ви учители.

17

Анонимен

преди 6 години

Корумпирани Цаци и Панирани Пановци

16

Анонимен

преди 6 години

Държавата се управлява еднолично от Бойко Борисов,Делян Пеевски,Сотир Цацаров и Ахмед Доган това БСП Герб агнешки главичики това е парлама

15

ах

преди 6 години

До Анонимен Глупости! Лозан Панов е просто един ***!

14

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с полицаите? Пуснаха ли ги вече... Най-много уволнение, а на другите дето са знаели мъмрене. После един конкурс и пак идват правилните заместници. Вместо по бързата процедура с толкова доказателства, май пак всичко ще утихне след месец.

13

Анонимен

преди 6 години

мазен дебелак,назначен от Винету Тиквочов

12

E tablo

преди 6 години

Vseki kmet da sloji elektronno svetlinno tablo pred kmetstvoto i tam da otchita vseki den sabranite globi v bg leva...kolko leva sa...vleznali vseki den...v kmetstvoto...