22

Snorky

преди 6 години

Колко млада, а вече знае що е популизъм...

21

М. United

преди 6 години

Тя е казала преди няколко дни, че ще плати погребенията на всички жертви на атаката и лечението на всички пострадали в залата в Манчестър! (Вие от Днес. бг не го ли знаехте?) Което я прави наистина Гранде - Голяма като човек.... Но не мога да кажа че ми е любима певица, тинейджърките я харесват. А момчетата от Тейк Дат ще дарят целия си хонорар от концерта в Ливърпул за пострадалите, т.е.ще пеят напълно безплатно. Добре че това не се случи на техния концерт малко по - късно, защото и там ходят много деца.

20

Анонимен

преди 6 години

един приятел го нахулих на Ариана Франде на концерт да иде.

19

Анонимен

преди 6 години

И как ще почете загиналите? Ще се кълчи в сластни танци по бельо със заешки ушички на плеймейтка, с група неrри около нея и пред публика от деца?

18

Бахуракис

преди 6 години

Инак сами сме си виновни, че вкарахме вълка в кошарата. А нещо ние стена строим ли, а у ?

17

Бахуракис

преди 6 години

*** якото, направо в Манчестър ще избухнат от кеф.

16

fesa

преди 6 години

Няма нужда от това,просто оставете арабския свят намира,да живеят така както те си искат,а не както запада иска.И всичко ще се оправи от самосебе си.Спрете с тази алчност и неземни богатства.Действията на хора алчни до небесата създават хора с неописуемо чувство за несправедливост.

15

Анонимен

преди 6 години

EE bravo, tolkova se zaradvah, tazi novina mi opravi denq, 6te spa spokoyno dove4era.....Aloo, DNESA, stiga s tiya Ariani Mariani Manchesteri ve4e de, povra6ta ni se, razberete.. Dvuli4nici takiva

14

Abv

преди 6 години

Кой ще пусне децата при втора бомба в Манчестър .Това ли е нейното желание Да си прави концерт в Щатите за тази цел тъй като там са по добре организирани .Толкова ли е ***

13

Abv

преди 6 години

Парите от последния концерт къде отидоха ?

12

Анонимен

преди 6 години

до 11 Човече, та това са 8-10 12 годишни деца. Естествено че ще ги кефи тази Адриана....малки са все още.

11

Анонимен

преди 6 години

до 8 Благотворителен не означава безплатен за зрителите, напротив. Това се опита и Димитър Бербатов оня ден да каже когато гостуваше на Дългия за благотворителния си мач с Фиго в София. Каза че самият той е купил билетите за роднините му и приятелите му които ще отидат на стадиона.

10

Анонимен

преди 6 години

То никой не знае къде какво го дебне, ама да се ходи по глупави концерти си е загуба на време. Човек да отиде ама да слуша поне нещо стойностно - класика, Пинк Флойд, Хийп, Пърпъл, Том Джоунс, Шърли Беси и т.н. ама туй...

9

Анонимен

преди 6 години

Целият свят знае, че това започна да се случва в Европа, когато маймуняка финансира опозицията на Доктора и финансира отделно джихадисти 2012-та за да се бият срещу Доктора. Факт!

8

Анонимен

преди 6 години

И с какво е невероятно смел Манчестър, *** Пи.кло? С това че англичаните само палиха свещи и поднасяха цветя?С такъв неолиберализъм към тия *** джихадистите, *** като Меркел и ония евреи зад океана ни избиват като кучета.Това трябва да спре. Чърчил е казал " Отчаяните времена изискват отчаяни мерки", а не благотворителни концерти, цветя и палене на свещи.

7

Анонимен

преди 6 години

Благотворителен? НЕ разбрах, ще бъде безплатен ли? Не пишеше и къде са насочени приходите.....

6

Анонимен

преди 6 години

Ариана 2литра! Става ама не и за пеене. По отвратителна боза и Графа , барабар с Дрисковците не може да докара.

5

Бау

преди 6 години

Много добра певица е Ари-то. Просто велик глас за такова дребно момиче. Аз на нейно място бих се бръкнал и дал пари за семействата, а не да правя концерти. Но предполагам е личен избор.

4

Косю

преди 6 години

не е лошо момето, бих и го втъкнал 2-3 пъти

3

Анонимен

преди 6 години

Pitaite niakoi koia e tazi pevica i poznaite s kakvo shte svurjat horata.S atakata i ot tuk natatuka.Imeto i shte bude svurzano s ubiistvata.