7

Анонимен

преди 6 години

Не се увърта, направо към целта.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛелка, жена на средна възраст (или по-страшно младо момиче с поведение на такава жена), която се е отказала от всичко в живота. Най-често такива жени нямат никакви цели, мечти и амбиции. Примирили са се със сивото ежедневие, скучната работа и вечното недоволство на съпрузите си и единственият им смисъл в живота е готвенето и гледането на турски/индийски сапунерки. Колкото до външния вид, ами той е от средно до доста занемарен, защото "няма смисъл да се поддържам, нали съм омъжена".

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМдаааа, определено е много мъдро вместо да се забавлявам да стоя да гледам сериали, защото, разбираш ли, зрелите жени не се държали като мен.И да, когато се налага мога да съм и много сериозна, обаче не смятам, че в почивните си дни трябва да се държа като лелка само защото другото не ми отива на годините. Пък нека съм си инфантилна в очите на хората, важното е, че съм щастлива.

4

Анонимен

преди 6 години

Статията е хубава.За който може да я разбере.

3

Анонимен

преди 6 години

И какво се опитвате да ни кажете с тази статия? Че е върхът още на 20+ да се държиш като застаряваща лелка? Е, аз пък не искам да ме наричат зряла жена!!! Искам да си правя детинщини и да си остана дете. И да, можеш да помогнеш да кученце в беда и на някоя възрастна дама и без задължително да се държиш като лелка.

2

Анонимен

преди 6 години

Обикновено по външните полови белези.Направо сте гении с тия статийки.

1

Анонимен

преди 6 години

Не се занимава да чете *** статии като тази!