11

Sezal

преди 6 години

Tosi mojem da go visnem na vajeto ili da go zakovem na krasta...ne struva ...

10

до 7

преди 6 години

Почасово е заплащането, а не договора. Има разлика. Аз съм навън и ми плащат на час, но не ме наемат за час.

9

Анонимен

преди 6 години

Да, същият "бизнес", който реве, че няма кадри. Ами няма и да има, хората искат човешко и справедливо отношение за труда си. С еднодневен договор вие просто искате роби. Аман от такъв "бизнес".

8

упс...

преди 6 години

Расте интересът на бизнеса към еднодневните договори-------Което ще рече - Днеска има, утре - няма!

7

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна измамна българоработодалска система с одобрението на управляващите. Който може по най бързия начин да напуска територията БГ.

6

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде по света има даже почасово, а не еднодневно заплащане. Трябва да отпаднат всички бюрократични спънки, за да може хората да изкарват законно пари. Защото иначе ги изкарват незаконно.

5

Анонимен

преди 6 години

До 5Очевидно много неща, не са ти ясни. Защо коментираш?

4

анонимен

преди 6 години

Никак не ми е ясно как така всеки ден ще ми издават нов трудов договор и вечерта ще го прекратяват ли?Че къде ще побера толкова трудови договори до пенсия? Щом бизнеса е доволен,значи работника че изока.Само не знам кога.

3

Анонимен

преди 6 години

"двупотопна картина стара апаратура"... Нека позная, трудно пишеш, трудно четеш? Нали? Нямаш идея какво коментираш...

2

Демократ

преди 6 години

Това е добре. Наемаш неудачника за един ден или няколко дни да ти бачка и да свърши работа и после го пускаш да пасе и да се страхува, че без работа не може да си плаща сметките, и частния изпълнител всеки момент може да дойде и да го изхвърли на улицата за да му продаде жилището и вещите. Така следващия път ще приеме да работи за по-ниско заплащане. Нищо лично, просто пазарна икономика, капитализмът е най-добрата система, няма измислена по-добра.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако може без тия обвързващи договори към тия оператори две години всеки месец човек трябва да променя колкото пък до телевизиите с тоя интернет мисля кабела да го отрежа чуства се излишен двупотопна картина стара апаратура снежинково качество приятно гледане