28

Голата истина

преди 7 години

Туй дето сам си го направиш и най-големия враг не може.От първия ден на т.н. либийска революция се знае че всички са джихадисти.Без да мислят им подариха тонове оръжия и взрив да мотгат да се взривяват в Манчестър и да трепят кат куче американския посланик.Днес Либия е подобна на Сомалия,а само допреди 6г. не беше.Най-богатата африканска страна с най-образованото и висок стандарт население.Кво стана?Ами същото като в Сирия,Украйна и Египет.Тунис и Турция и те бяха "бели държави" а днес са бурки

27

Петьо-Еврей

преди 7 години

Е как така бе !!!!! нали там стана демокрация !!!!!!

26

хъ

преди 7 години

До Гост* 28Те знаеха какво и защо го направиха.

25

Гост*

преди 7 години

Теи които предивикаха това осанават ли какво направиха

24

Гост*

преди 7 години

На феик ападната преса не им инаса да коментират живота в демократични Ирак, Либиа и т.н. Да не говорим а броа на цивилните жертви

23

Анонимен

преди 7 години

Това не вярно! Свобода за пустинната интелигенция! Демокрация! Равенство! Победа!

22

eвроалантик

преди 7 години

Това е изключително долно-пробна лъжа,след свалянето на злия кадафи вече в либия цари мир и любов,хората живеят прекрасно и туризма на либия се развива с бесни темпове.кой не е чувал за либииските плаживе и за техните курорти?

21

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

Либия при Кадафи беше цветущ оазис на мира и спокойствието, български лекари и инженери ходиха да работят там за 3-4 хиляди долара на месец. Откакто влязоха американците в тази държава, камък върху камък не остана в нея, само война, глад и тероризъм, и хората естествено бягат от там и стават бежанци. Където стъпи американски ботуш, трева не никне 1000 години след това!

20

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново, те от Локърби насам редовно си произвеждат терористи. Сякаш дават под наем лагерите в пустинята

19

A?! И как така?

преди 7 години

В Либия не се ли възцари демоктацията след като краварите утепаха Кадафито?

18

Анонимен

преди 7 години

САЩ оправиха тези страни и внесоха демонокрацията си, сега са готови да оправят по същя начин Русия, Иран и С. Корея, което този път няма да се отрази толкова положително за военно-промишленият им комплекс, както досега.

17

Патриот

преди 7 години

откъдето мине краварския гнусен ботуш само разруха ,мизерия ,смърт и развъдници на тероризъм,ФАКТ!!!

16

Някакви

преди 7 години

прилики със сирийския сценарий и `диктаторът` Асад да забелязвате? Не са много изобретателни американците, все едно и също ни пробутват.

15

Щом

преди 7 години

Америка е решила да убие кръволока Кадафи, значи това е праведно и добро за вас. Вие трябва да овлажните американския *** и да разделите трапезата и дъщерите си с арабската ***.

14

Еврогейолибераст

преди 7 години

Путин уби Кадафи.

13

не така

преди 7 години

До Анонимен 9 Кой реши че Ирак и Либия са диктатури?Държавата терорист САЩ ли?

12

Анонимен

преди 7 години

Турция се развива и поставя условия на ЕС, а Българя затъва в блатото и чака със смъкнати *** какво ще им наредят от Брюксел. А много скоро тази държавичка ще остане и без население.

11

Анонимен

преди 7 години

При режина *** Кадафи братята либийци живееха бедно, нямаха тоалетна хартия и банани и не можеха да пътуват на запад, нашите братя американците ги освободиха и им занесоха демокрация и сега братята либийци живеят демократично, имат тоалетна хартия и банани и пътуват на запад.

10

PD

преди 7 години

Интересно от коя колония, след изтеглянето си, западните цивилизатори оставиха нещо по различно.

9

А бе

преди 7 години

Още ли има ид.и.о.т.и,дето да твърдят,че свалянето на Кадафи е било добро дело?????