10

Асен

преди 6 години

Нагласена работа...Щом човечеца не е от Герб айде да му пратим Данс,Данъчни,ХЕИ,Полиция,Прокуратура.Щом се тръби яко и по най продажните телевизии начело с btv ,явно е свестен и искат да го махнат с някой "наш човек".Герберастки номера....

9

Анонимен

преди 6 години

Гражданите избират и свалят управляващите!

8

Анонимен

преди 6 години

Всички кметове-под лупа!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Да вярно в София се строи .Ето например бул."Малинов" направиха ремонта и след една седмица едното платно пропадна ама нищо. Цариградско шосе пак се ремонтира и отново е след няма една година пак е за ремонт, ама явно така трябва.Пък за Витошка да не говорим тя си е в перманентен ремонт.Но както казваше един саветник в София -"дупки по улиците има и ще има иначе какво ще правят нашите фирми? " Пък да не казваме какъв хубав завод за *** направи Фандъкова.

6

u4en

преди 6 години

Абе какво стана с кмета на Неделино..а замъка над гр. построен с откр. пари от обществени поръчки ! А Бисеров добре ли е..А ДПС мафиотска структора ли е...ДАНС.провелихте ли дан. декларация на адвоката на Бисеров......а иначе мин. пенсия стана 500 ? ...( в Словения..след война) !!

5

Анонимен

преди 6 години

Такива са червените кметове - крадци и лъжци!Вижте София, Варна, Бургас ... кметовете на ГЕРБ строят всеки ден и тези градове стават все по-добри за живеене.

4

Анонимен

преди 6 години

това недоразумение бил д-р само че с купена диплома

3

Веселинов

преди 6 години

Не знам народа защо спи така.Тоя хубостник направи "ремонт" на един от мостовете в града и след 2 месеца моста беше за ремонт отново. В града цари пълна анархия. Народеее!

2

Супер

преди 6 години

6600 лв месечна заплата за някой хич не е зле. Карай да пенсийте са 160лв, карай да върви че

1

Башка Луд

преди 6 години

И тоя ще го отръскат и ще го пуснат!