8

24ч

преди 6 години

Не се притеснявайте граждани на Републиката. Ще ги задържат за 24ч нали все така правят. После делото ще се протака 3-4г и накрая ще кажат че нямало докаьателства или свидетели.Толкова саката съдебна система няма по светта. Всеки краде а тези 240 в НС най-много

7

бивш граничар

преди 6 години

преди време беше понижен директора на Гранична полиция и пратен именно да оглави РДГП Айрогара София именно за прикриване на контрабанди канали следващия за ссделка с трафиканти за превоз на мигранти .С това не професионално ръководствона гранична полиция се срива крехкия имидж на реформираните Гранични войски .

6

...

преди 6 години

четох краткото описание на схемата от спец прокурора и ми се стори толкова наивно. нима тези хора вярват, че двама гранични полицаи могат сами да прекарват хора през летището без участието на други?! това е абсурд! може да стане веднъж с много късмет, но системно е невъзможно! участват много повече хора.

5

Заради шока

преди 6 години

Да бъдат обезвъзмездени с голяма сума пари и изпратени да си лекуват стреса на Канарските острови.

4

Анонимен

преди 6 години

Смъртна присъда ВЕДНАГА.

3

факт

преди 6 години

Не е възможно само двама да са участвали в трафика,системата е такава че цялата смяна участва иначе не е възможен трафик,така че работата още не е свършена за да се хвалят.

2

Si

преди 6 години

Bravo asker!

1

Анонимен

преди 6 години

За мен ще е новина,ако има поне едно престъпление, без участието на държавен служител. Но вече поне разбрах, защо са толкова много стресирани на работното си място. Просто занимавайки се с какви ли не престъпления, идва момент, в който не знаят от къде ще им дойде и това поражда стрес. Затова пенсия на тридесет години и по двеста заплати накуп.