56

Ръководител

преди 6 години

А бе ,тия нагли и *** комунисти не разбраха ли,че за да върви добре една работа или една държава само един командва и разпорежда - всички други казват само "Слушам" и изпълняват. И никой не може да пита защо ръководителят е наредил как и какво да се работи. Тоя г.з ,Кутев, никога няма да разбере това,защото е комунист-*** с маймунски манталитет.

55

ДАААА....

преди 6 години

ГЕРБ ЗАПОЧНАХА СЪС СТАРИТЕ НОМЕРА ЧЕ ТЕ ДРУГО ЗНАЯТ ЛИ?????

54

Анонимен

преди 6 години

До 64: Сигурно те е срам и че не ти става, ама няма как. Заради хубава работа много хора станаха лъжливи комунисти и в последствие предатели на идеята и родината си. Истинските комунисти си останаха такива и не се срамуват че са били членове на БКП.

53

Стар партиен член

преди 6 години

Срам ме е,че едно време бях партиен член - ама нямаше как?!Не си ли в партията - нямаш хубава работа и много други неща! Срам ме ,че по това в реме имаше лагерите Белене и Скравена,срам ме е,че по наше време чакахме на опашка по 10 години за лека кола,по пет за хладилник и телевизор,чак ми е неудобно да си спомня,че банани, манда рини и портокали ни се разрешаваха САМО по Нова година и то по три килограма,докато в същото време от специализирани магазини баш другарите СИ КУПУВАХА КОЛКОТО СИ ИСКАТ

52

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

Заради него премахнаха и блиц-контрола, защото НЕ Е СПОСОБЕН да отговаря

51

Анонимен

преди 6 години

ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ НА ТОКУ ЩО ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ В ПАРЛАМЕНТА.ЗНАЕ ЛИ БОРИСОВ, ЧЕ В БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПОЧТИ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОТГОВАРЯ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ.НО БОРИСОВ НЕ Е В ЧАС С МНОГО НЕЩА И ЗАТОВА НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ.

50

Пенсионерски клуб 13

преди 6 години

А бе някой спомня ли си какво трябваше да пиша във форума, че другарката си тръгна?

49

Анонимен

преди 6 години

До Комунизмът е пагубен 55Ха-ха-ха-ха-ха......при социализма БЯХМЕ В ПЪРВИТЕ МЕСТА по производство, промишленост, селско стопанство....УЧИ ИСТОРИЯ, неграмотнико! Че откъде се пръкнаха олигарсите, нали окрадоха НАРОДНОТО НАСЛЕДСТВО!? И още грабят! Това дето Бай Тошо построи, ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗРУШАТ! Какво остава да построят нещо!

48

Анонимен

преди 6 години

Без Вожда Герб загива, пазят го за по-дълго управление.

47

Анонимен

преди 6 години

И у нас стана така - или Магарето или Слона , а и двата вида плюскат на поразия .

46

до 55

преди 6 години

Комунизмът е пагубенВсичко добро постигнато при социализма/ комунизъм не е имало никога/, беше поругано,разрушено , изтрито. А плюсовете не бяха малко по него време, във всички аспекти.Сега не можем да догоним социализма.Псевдодемокрацията погуби всичко и прогони хората навън.

45

Комунизмът е пагубен

преди 6 години

За 45 години комунистическа власт комунистите върнаха България 100 години назад и сега затова сме бедни и на последно място по доходи в Европа.

44

Щирлиц

преди 6 години

Политик номер едно на България/поне по длъжност/,ходи с тридневна брада,все едно е хамалин от Сточна гара.Лицето на България......

43

Анонимен

преди 6 години

А кой да изберем бе? Дайте ми една алтернатива. БСП ? Никога. ДПС ? Никога.

42

Комунизмът-тежка бол

преди 6 години

Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.

41

Бай Хей

преди 6 години

До 40. Стига с тези бакалски сметки. По твоята логика БСП колко подкрепа има, а? Ако бяха спечелили и с 1% щяха да реват, че народът ги е избрал.

40

изнервен

преди 6 години

Не разбраха ли червените кратуни и техните глашатаи по форумите, че със смешни и жалки плюнки и злоба нищо няма да постигнат? Те затова и загубиха последните избори.

39

Анонимен

преди 6 години

До 47. А ти какъв си, бе раппон?

38

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 40 червен анонимник. И гроздето ти е кисело, нали? 50% били гласували (че кога са били повече, при социализЪма само), купен вот, Цветанов това-онова, дрън-дрън. Не хванаха ли БСП в Бобовдол с корпоративен купен вот, не купуваха ли *** цигансли гласове? Айде сега на червената ракета, космосът й пречи.

37

Анонимен

преди 6 години

Ама то ГЕРБ е БКП обновена!Кой разбал разбрал.Другото е калпав матриял!