20

Жо

преди 6 години

ЩО ЗА НАКАЗАНИЕ е това "обществено порицание"? Нещо много СОЦ ми звучи - като навремето "мъмрене пред колектива" :)

19

Анонимен

преди 6 години

Страшно отговорни чавета, евала, разчита народът на тях.

18

избирател

преди 6 години

Наша гордост.

17

Анонимен

преди 6 години

Дивият Запад!!!!! Ей това ни е действителноста. Тарикати, пищолджии, пияни - избиващи комплекси ***. За жалост децата ни гледат всичко това и какво очаквате да научат.... Нали знаете приказката за крушата и дървото. Жалко. Мислим се за европейци ама май сме по близо до мала азия.

16

Хипотртично

преди 6 години

"Стоя си на бензиностанцията и спокойно си личното МПС. В колата съпугата и двете ми деца. В един момент се паркира друго МПС, от което започва да се стреля.Имайки законно регистриран в служба КОС на ОД на МВР в Пловдив боен пистолет "Берета" (15 патрона пълнител") откривам огън на поръжение за защита на семейството си. В рвзултат няколко родители остават без децата си.Ситуацията и фактите са регистрирани на видео-камери, а аз разполагам с добри адвокати!!!"- КОЙ Е ВИНОВЕН???

15

24ч

преди 6 години

Още един задържан за 24ч. Подигравка със закона, затова хората си правят кой каквото пожелае в тази държава.И ако случайно но не вярвам да влезе в затвор поне ги пращайте да чукат камъни по цял ден вместо да се препичат в двора на затвора и да гледат ТВ цял ден.

14

Анонимен

преди 6 години

Той кара добре и пиян и надрусан. От нашия блок е. Прекалил малко, голяма работа.

13

Манолски

преди 6 години

тоз Асен съм сигурен, че е от Столипиново, плащаш щедро глоби с пари от помощите, плащани от злощастната средна класа. Тоз пък другия посе.рко на 18 вече е готов престъпник, смятайте за каква уродлива система става въпрос, раждаща само гадости и нацията ни си отива без това

12

Анонимен

преди 6 години

"Шофьорът решил да бъде толерантен и да не се разправя с младежа."Някой те блъска 2 пъти, а ти решаваш да си толерантен?!? Или по-скоро са щели да тестват и потърпевшия(алкохол и наркотици) и щяло да стане интересно...

11

Тюлена Бобо

преди 6 години

"Ще си платя всички глоби." - ето това е проблемът, плащат и им се разминава.

10

за да си селянин

преди 6 години

не е нужно да си от село."..Асен стрелял през прозореца на джипа" ногу фешън

9

Анонимен

преди 6 години

Кво ни занимавате с дребни хулигански историики на ученици. В цял свят има такива неща,че и много по лоши. Толкова ли нямате акъл да преведете нещо важно от света или интересно? Без идейни журналистчета.

8

Анонимен

преди 6 години

Друсаният,пиян и без книжка абитуриент ли е по-виновен от политиците,които му създадоха този комфорт,иначе казано,които приеха закон,според който при първо залавяне с дрога не носят наказателна отговорност.Щом по този начин сме легализирали дрогата,какво да очакваме от още незрелите ни деца,освен да се възползват и изфукат с подобни прояви.

7

Питам

преди 6 години

До Аз 3 При социализма ги караха с рейсове и ги заключваха в големи зали....Брей,брей и тоалетните заключваха.Абе ти да не си бил абитуриент в някое ТВУ ?

6

Бачо Илия

преди 6 години

Днешните абитуренти дали осъзнават че 90% от тях са най-обикновени дpишльовци?

5

Анонимен

преди 6 години

Сега многознайковците от другата тема да дойдат да защитят и това "горко" момче.

4

въшльо

преди 6 години

С тези до 2 години до 5 години само за пари под масата се говори.Колкото повече плати толкова по малко лежи.

3

Аз

преди 6 години

Абитуриентските балове в България никога не са били балове в истинския смисъл на думата. През социализма завършващите ги караха с рейсове в големи зали и ги заключваха...Сега тези "балове" са си жив цирк и свинщина, в които пораснли деца се правят на възрастни, демонстрирайки синтезирано най-отвратителните черти на обществото ни. Мен ме е адски срам! А истинските балове можем да ги гледаме в чужбина или по телевизията, но не и в нашите градове...

2

Анонимен

преди 6 години

Лоботомия и смъртно наказание за всичките изверги, описани в статията! Колкото по-бързо, толкова по-добре. И смъртта да е причинена от ритници в корема.

1

Анонимен

преди 6 години

Ама тука стана съвсем като в дивия запад. Накрая ще оцелеят само шерифите, топ-стелците, индианците-билкари и някоя друга пичка от големия град, която е твърде красива и умна, за да я убият.