18

Анонимен

преди 6 години

Бойко,с какви неща се занимаваш бе,момче?Ами във "Винету" за такива работи въобще не става дума!Я бегом да гониш топката!И в калабалъка виж кокошките дали не са снесли яйца,че най-накрая да се заемеш с нещо,от което ти разбира главата!

17

Олд Шетърхенд

преди 6 години

До 8 До Олд Шетърхенд"Та значи немци, руснаци и испанци са го правили това..."Ясно, се га разбрах защо официалният език е английския...

16

Asa

преди 6 години

Боко, смяташ ли че възродителния процес може да се забрави? Защо не уважаваш , възспоменанията тогава? Да не би да си двуличник?

15

Анонимен

преди 6 години

Бойче е една турско еврейска ***.

14

Забелязах

преди 6 години

Холокостата не е наша, нито ни е засегнала, ама да ще я помним, как иначе като никой не ни оставя ден без да ни я пропомни.Ака какво да кажем за турското ислямско, дето се мъчат да го натикат по чергата и още малко ще ни биат в главата щото още го споменаваме под сурдинка?Бойко и той лиже так и плюе насам..

13

M

преди 6 години

По- голямата част от жертвите на Холокоста са славяни и роми. Миналата година русите си бяха напърдяли конете с ев.еите и пуснаха няколко документа от освободените от тях концлагери. Тук- там имаше по някой еврейн в списъците. После се сдобриха и всичко изчезна. Все едно никога не го е имало. Светла им памет на жертвите на нацизма, но истината никога няма да види бял свят.

12

Mда

преди 6 години

Света НеделяНапример

11

Анонимен

преди 6 години

Миналото е удобен параван . Защо да си ровим главата в пясъка , когато можем да направим мозъчна атака в миналото . Оправи пенсиите Шефе , за да не настъпи българокоста , а за холокоста има кой да се погрижи . Свикнали сме да ни хвърлят прах в очите , но чак пък пясък от африкаската пустиня ................ .

10

Анонимен

преди 6 години

И докторите, най-вече те, трябва да си пият хапчетата.

9

доктор

преди 6 години

До До Олд Шетърхенд абе ти добре ли си? Да не би тогава конституцията да е Руска или немска? абе какви смехории си написал, фащаш ли поне малко или най добре се прегледай бе ейй

8

Utre e den

преди 6 години

Borisov bega vse v vchera...pratete go v pensia...da si sedi v biblioteka ili monastir kolko mu sarce saka....

7

До Олд Шетърхенд

преди 6 години

Това, което описваш, няма как да са го направили американци, защото тогава не е имало САЩ.Това са го направили европейци. Най-многочислената миграция е била от Германия, после от Русия, на трето място от Испания.Та значи немци, руснаци и испанци са го правили това, не американци.

6

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм, Бате, а сега го кажи и на вицето си! Не слушай какво ти казва някой, а гледай какво прави.

5

Олд Шетърхенд

преди 6 години

Абе, Мутрата като е прочел само една книга - Винету - би трябвало и да си "спомня" по същия начин и за това как новите ни братя хамериканците са изтрепали цял континент с хора, отвъд океана, използвайки огнестрелни оръжия срещу такива издялани от камък - то си е било кървава коситба направо... Ама това историята не разказва и не помни...

4

Анонимен

преди 6 години

правителство в което се поздравяват с нацистки поздрави по добре да не говори за холокоста. не си ври мутрата където не те канят. Еврейската общност в България вижда добре какво правите.

3

Мила моя маяноле

преди 6 години

Ква мисъл ко нещо, чиляка чел винето, взел 20 милиарда да ни ги дава , за всекиго по беговоси, аууу аууу аууу, теа е унуий що не гасне, да ритаме топката и никаква анфлия и разните им там студечета, тук сме ний, аз съм глипав , ти си глупув и съ разбрахне.

2

Активист на БКП

преди 6 години

А !!! Това го кажи на коалиционните партньори !!!

1

Анонимен

преди 6 години

То и турското робство не трябва да се забравя ама...