120

Прав е Путин

преди 6 години

ПО повод проучване къде първо са изрисувани букви от кирилицата включихме инфо система по истинска фекална информация..Та първите ръкописни букви на кирилица са изрисувани наистина на територията на Охрид по това време културна столица на БЪлгария/ХАнство България/Общо три дни са рисувани от българско момче на 18 години и девет месеца и осем дни.

119

Анонимен

преди 6 години

А пък аз мисля, че по-добре би било да се разходят до Шипка, или до Плевен, където са паднали хиляди убити за свободата ни!!!!! За което НЯКОИ, вкл онова ***, предишния ни прЕЦЕдент РЕДОВНО ЗАБРАВЯШЕ НА 3-ТИ МАРТ!!!! И нито дума за Русия!!!!! На неблагодарните - така се пада!!!

118

Анонимен

преди 6 години

Егати унижението ! тоя го питат и пак шикалкави -"обща ни е азбуката" не казва Българска .А руската леляша вика "не ни било изгодно" да спориме с тях !

117

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да го закара до някой Бар да пие 2-3 водки. ОтдавНа е минало времето му за учене на тоя посланик.

116

Интересно

преди 6 години

Руснаците нямат нищо общо с нас!Ние сме ги създали и религия и писменост...ама сета мисля,да оставим *** на Китайците

115

Анонимен

преди 6 години

Ето ги нашите "братушки", лижете им ... още повеч.

114

Анонимен

преди 6 години

Борисов води Макаров като мечка за ухо, да види как се сади пиперо !

113

Urano

преди 6 години

Pone unukite da beha zeli na rasotkata...da gledat kak sa pliska...pleska...

112

Анонимен

преди 6 години

Какво ги коментирате руснаците, те са ***, пият течности са миене на вана и измират. Те сериозно вярваха доскоро че оня *** ленин им е написал азбуката. Но не ми хвалете и украинците, те пък мислят че древните укри са изкопали Черно море, а всъщност винаги са били слуги, на руснаци, поляци даже на литовците

111

Анонимен

преди 6 години

Абе гони го тоя, кво му се обясняваш, да научат че има неща с които не требва се бъзикат

110

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме помогнали на Византия срещу турция, сега тук шеше да е центъра на Европейската цивилизация ама нали тука всеки е за себе си... затова България исторически е най губилата територии държава, сигурно в света.

109

Питане

преди 6 години

Снощи е имало прием при Президента, къде е бил Бойко по това време. Къде са били и всичките гербери или 24 май не е техен празник? Щях да не пропусна, къде са били и патриотарите? Все въпроси, които нашите медии пропуснаха.

108

Анонимен

преди 6 години

Украинците са ни освободили от турско робство, и ако някой твърди друго е кагебейски шпионин. *** ни освобождавт.

107

Анонимен

преди 6 години

Думата на руските историци, че от Македонските земи идва азбуката-срещу думата на българските лъжливи историци биещи се в гърдите ***-*** .Къде пък са тръгнали да се мерят, много верни неща е казал Путин , ама комплексарите нямат капацитет да го осмислят.

106

Анонимен

преди 6 години

То руснаците от край време изопачават историята, и днес наричат кирилицата руска азбука, а старобългарсия - църковно славянски, да не говорим за така нареченото ни освобождение от монархо-фашизма, отделно пък тая техна наглост за създаване на изкуствени народи, като почнете от македноите, минете през така наречените абхазци и осетинци и стигнете до карелите, които са си чисти финландци, абе нагляри

105

Анонимен

преди 6 години

Къде се крие Генералпрезидента...или е отишъл да си накопа "писменост" нелегално в "македонските земи" ?

104

don

преди 6 години

за нанесени морални вреди предлагам извън съдебно споразумение Русия строи за нейна сметка АЕЦ Белене.не че ний не сме го платили вече няколко пътиАко това не стане руснаците ще съжеляват многобългарина като се ядоса знаят много добре по добружанският фронтПутин се издъни явно от старостта вече главата не го слуща

103

Анонимен

преди 6 години

Матряла сега чака добрите *** да го"опрвят"

102

ДРУГОТОЕБЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

преди 6 години

КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ НАЦИЯ, КОЯТО ИЗБИРА ЕДИН НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН ЗА ПРЕМИЕР И КАТО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА , ЧЕ АНГЛО-АМЕРИКАНСКАТА АВИАЦИЯ СРИНА СОФИЯ И ОЩЕ БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА И ИЗБИ СТОТИЦИ МИРНИ ЖИТЕЛИ И ПО ТОЗИ ПОВОД ИМ ИЗДИГНА ПАМЕТНИК,ЧЕ ПОЗВОЛИ НА ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПРОЕКТ, РАЗКРИВАЩ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО,ЗА ДА УГАЖДА МУТРАТА НА НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ САЩ И ЕС, ЗА ДА ГО ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ.АМИ ПУТИН Е ПРАВ-АЗБУКАТА Е СЛАВЯНСКА,НЕ БЪЛГАРСКА,

101

Анонимен

преди 6 години

От империята на злото - само зло !