9

Анонимен

преди 6 години

Той и АЛФ звъня на Кадафи, ама.....

8

Грозник

преди 6 години

Грозник

7

Ddd

преди 6 години

И като е част от терористична мрежа какво? Другите арестувани ли са, или така ще си ги следиме до следващия атентат. Тия служби са толкова ялови, че единственото им задължение е да броят труповете и да разпознават жертвите.

6

яЗЕКА

преди 6 години

БХК осигурява безпрепятствено придвижване на подобни индивиди. Ако имате спречкавне с такъв и му плеснете един шамар, вас ще ви заключат...а бъдещия масов убиец - ще пуснат.

5

До 3

преди 6 години

? Какво трябва да значи това?

4

Анонимен

преди 6 години

Ейййй, този наистина е у/род. Но нали Англия е с най-службите за сигурност, увеличиха с 2 000 души специалните отдели борещи се с тероризма. Днес, постфактум се откриват неща които са били известни на службите, които дават обосновано предположение, че този е потенциално опасен. В основата на цялият театър стои политиката на управниците от Лондон, която е с две измерения. Едното е класическо, развитието на държавата, другото са тайните договорки с ислямски държави от които се печелят милиони.

3

Анонимен

преди 6 години

еврейски номера няма ни бомби ни ранени всичко е холивурт чрез ционистки медии

2

До 1

преди 6 години

Става необеспокоявано ислямизиране, криещи се зад основата на демокрацията- правата на човекът. Зад замени фрази като "не бъдете раси с ти", уважаваме правата ми, вие сте на ци сти, се толерират турци, араби, цветнокожи и всякакви др. мюсюлмани, точно както но карат нас да толерираме ци га ните. Най- лошото е че Меркел е с прочит мозък и пробива мозъците на избирателите си до степен такава да приемат изнасилвания, налагане на носене на бурки, за нещо нормално. А още по лошо е че ще спеч.избо

1

Канго

преди 6 години

Какво става в тая Германия? И летците които вкараха самолетите в кулите бяха обучавани там. Тайни служби има ли, или си траят?