22

Анонимен

преди 7 години

Искрени и чисти като момински пазви.Само че не на нас тия номера.достатъчно сме лъгани така че знаем колко са честни и управляващи те и народните ни избраници.Когато истече мандата им тогава ще е добре да ни кажете как са си оправили живота за винаги.

21

дядо Пенс

преди 7 години

Така е! Ама от банки,които после фалират и борчовете на тарикатите умират...

20

Анонимен

преди 7 години

Депутатите и министрите живеят с изчерпан кредит на доверие.

19

развеселина

преди 7 години

Имам приятел с успешен бизнес, който всяка година тегли заем по 50 хил. евро.На въпроса ми защо са му като разполага с много повече отговори: За да обясня начина си на живот. Хората ще се запитат откъде са тези къщи, коли и др.Това е отговора-кредит!

18

Анонимен

преди 7 години

Вече всички сме с по няколко кредита кофти мат'рял сигурно. Aма допреди няколко години не бяхме с толкова кредити айде намерете си държава без кофти мат'рял в Швейцария идете там ще ви вземат за министри от раз такива красиви.

17

Хайде бе!

преди 7 години

Само комунистите не са публикували своите пари,защото те имат мнооого дебели сметки в руски банки (милиони) ,които са откраднали докато затриваха родината си.

16

Анонимен

преди 7 години

"Хуарес" има един филм , та там най- влиятелния наркопласьор беше дръпнал един кредит от 10 млн. и прибрал парите , а мишоците внасяха *** за да го връщат , по този начин , нашия си переше едни нечувани суми - с помощта на хора от банката , разбира се ,

15

Анонимен

преди 7 години

Е, и те живеят в недоимък.

14

Анонимен

преди 7 години

На кой НЕобикновен човек му пука за обикновения . Дай си гласа , за да не ти дам ритник . Ипон или нищо . И все пак предпочитам да бъда обикновен Човек , отколкото някакъв редови м ..............к .

13

Анонимен

преди 7 години

Те какви лъжци са и как само си нагаждат нещата в тяхна полза.

12

Анонимен

преди 7 години

Европа пита - КЪДЕ ВИ СА РЕФОРМИТЕ И ПРОМЕНИТЕ ? Ами ето ги , кьорлювци такива .

11

Анонимен

преди 7 години

И те като народа: Министри и депутати живеят на кредит!?..ами това не е добре!затова подчиняват решенията и действията си в полза на лихварите.а както е известно - "купуването без пари", води по спиралата надолу!никога не искайте заеми, за нищо на света.получавайки заем, вие отдавате "част от себе си" и от "времето си" - на лихваря! той ви притежава - и вас, и времето ви! а времето е единственото нещо, което човек има на този свят и което е лично негово и което е невъзвратимо!

10

Неа

преди 7 години

О от години се знае , че всички които перат пари теглят кредити , защото не могат да декларират доходите си .

9

Анонимен

преди 7 години

Щом с тези заплати са на кредити, какво да каже народа с трохите с които живее. Техните кредити са за нова кола, за ново жилище, а хората теглят за да оцелеят.

8

/./

преди 7 години

До ИмпийчмънтНие вече сме затънали.... 90% от народа има да дава я на банки, я на тези с бързите заеми и няма оттърване от тая кука.... веднъж закачиш ли се, отива с години докато се откачиш. От тези 90%, поне 50 на 100 са немогли да си плащат вноски и са дадени на ЧСИ и осъдени от него. Със запори на заплати, пенсии и всякакви приходи и имущество. Българина е затънал не до шията в калта ами вече и главата му не се вижда, потънал е целия в тая пoмия. Няма излизане бате...

7

факт

преди 7 години

Малко хора знаят че за властта и депутатите банките дават кредити на най ниски лихви а народа плаща за разликата.....

6

Импийчмънт

преди 7 години

Тия гробЪджии ако имат по 3-4 кредита както ни ги представят с депутатски заплати питат ли се как живеят пенсионерите. Ами ето доказателството за вот на недоверие към правителството, ако депутатите са такива бедняци останалите хора какво да правят, оставка калинки и некадърници. И тиквата на съд за опропастяване даже на депутатите, хайде действайте преди всички да затънем в кредити.

5

/./

преди 7 години

Кредит, ама нормален кредит от банка, който могат да си погасяват със заплатите които получават, купуват си коли и жилища и им остават пари да живеят. А обикновения човек, кара 30 годишна каруца, едва си плаща сметките за ток и тегли бързи заеми с високи лихви за да може да изкара месеца. Няма пари за храна и тегли бърз заем с висока лихва. Виждате ли къде е разликата? И аз искам да получавам 3500 лв. заплата и да плащам кредит към банка където вноската е 50-60 лв. Искам, ама не съм депутат....

4

Анонимен

преди 7 години

ОТНОВО НАТРАПВАНА ЛЪЖА ! НЕ НЕ СА КАТО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ! ТОВА СА ОТБРАНИТЕ НАГЛЕЦИ ,ОТБРАНИТЕ СРЕБРОЛЮБЦИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО НЕ РАБОТЯТ В ПОЛЗУ РОДА ,В ПОЛЗУ БЪЛГАРИЯ А РАБОТЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ВЗЕМАТ ОТВСЯКЪДЕ ОТКЪДЕТО МОГАТ ЗА ДА НАТРУПАТ ЗА ЕДИН МАНДАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАТРУПАНЕ И СЪС СТО ГОДИНИ РАБОТА С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ И С ЦЕЛИЯТ СИ УМ !

3

zeus

преди 7 години

Някой вярва ли, че депутати и министри живеят само на заплата и кредити?