20

Анонимен

преди 6 години

Как ги бяха нарекли преди - "скромни" хора. "Мили", "миролюбиви", "скромни" и най-вече "невинни". Либерастките глашатаи надминаха учителя си д-р Гьобелс по цинизъм.

19

Анонимен

преди 6 години

Е вие хубаво си ги наблюдавате, ама ква е файдата - след дъжд качулка.

18

Верни ли ?

преди 6 години

А българите и румънците били Големия лош проблем на Великобритания, нали ...

17

Анонимен

преди 6 години

Ингилизите си го получиха. Не злорадстваш. Мей каза преди време, че ще ограничава визите за българи и румънци, били сме им проблема. А си събират всякаква муслиманска из///мет. И тази гадост си ги избива когато им е кеф. И с меченца и цветенца ще ги омилостивяват. От колко време ги омилостивяват и резултат няма. И така до кога? До следващото масово избиване.

16

koko

преди 6 години

значи салам са го приели а българите не ни искат. само че ние не сме като тези.

15

пешев

преди 6 години

До гешевНе е проблема в това, че са ***. Проблема е в това, че изповядват Ислям!

14

Анонимен

преди 6 години

За какво ги пуснахте в Европа тия ***

13

Анонимен

преди 6 години

За такова нещо Израел изселва всички...там от където са дошли !

12

гешев

преди 6 години

Англетата сами си поискаха *** да ги интегрират! И *** се интегрираха в Англия както те си знаят - с бомби!Е, Господ им сбъдна желанието!група кан Телерит

11

А бе

преди 6 години

До АнонименСмешник,ако на власт в Либия тогава бяха ислямистите,мед.сестрите щяха да бъдат незабавно публично екзекутирани!А Кадафи просто ги държа докато получи сделка.Впрочем Иван Костов пръста си не помръдна да ги спаси,докато поляците и филипинците направиха нужното!Даже Драгалевския мавър каза,че е възможно да са виновни!Ама нещо не си спомняш тея факти,нали?

10

Анонимен

преди 6 години

10, ислямът и извращенията му са по земите на Северна Африка от преди да има Англия и Великобритания. Стига си оправдавал маймуноподобни по линия на руската ти агентура професия. Този Кадафи дето го славиш прати в затвора български медицински сестра за да оправдае безхаберието на медицинските си кадри в болниците. Всъщност за руски изверги като теб какво са някакви български медицински сестри. Самият ти не си българин.

9

А бе

преди 6 години

Това семейство баш либийски демократи!Ами нали това искаха англичаните като свалиха Кадафито-сега хак да им е!

8

Разследващ

преди 6 години

Ние си ги следиме, те си ни взривяват, и така ще си продължаваме.

7

Viktor Make

преди 6 години

Vsi4ki sa aresta, do 6vek nazad kogato sa prieli tazi vqra.

6

Хм

преди 6 години

До АнонименИзраелците наистина действат твърдо с мюс.литата,но кой знае защо(риторичен въпрос) на другите забраняват да правят същото....

5

решение

преди 6 години

Ами сега да дойде една жена и да им отреже тестисите, да им кръцнат зелките и да ги наврат в свински г** .Това да го качат в Тубата и ще има поразителен ефект .Същото да се повтори с всички до девето коляно. От десето нататък на самолет в пустинята без парашути и айде.

4

Анонимен

преди 6 години

Отбор ***!

3

Циник

преди 6 години

Аааа..не така - ще сезирам БХК!Това е дискриминация - ама надали ще ги държат повече от няколко дни...и обезателно с фалафел....телешка пържола...и захаросани фурми за десерт!Следователите:- Знаехте ли, участвахте ли?Тарамб*уките:Сакън хабиби...Не! Ялла...ялла!Ми добре - свободни сте!

2

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се учим от израелците как да действаме с камиларите.

1

Анонимен

преди 6 години

голяма интеграция е паднала няма що, какво ли не чака като и новите се интегрират - военно положение по целия континент