34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВикаш калъфките за 2-ро и 3-то място са доста по-ценни...

33

Анонимен

преди 6 години

Купата на България отдаааааааавна вече не е ценен трофей, а единствено и само билет за Европата. Същото се отнася и за първенството...

32

до 5

преди 6 години

ама ти много авторитетен.

31

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има Ботев с африканското племе на снимката, че нещо се обърках?

30

Поко Ловдив

преди 6 години

Тея па в коментарите футбол ли коментират или кръчмарска политика?Нещо се забърках! Кръчмата раждала, раждала глуп.ци, да има! Да се намират на приказка.

29

Анонимен

преди 6 години

То пък бива бива да ти е празна главата, ама като на коментиращ в днес бг не може просто! Това са хора, които живеят 50 години назад и не разбират нито колко МАЛКО е всъщност влиянието на държавата над вътрешните неща днешно време, колко много държъвата е зависима от външната политика. Ама глу.пака не може да приеме, че сам е унищожител на съдбата си!КОМЕНТИРАЙТЕ ФУТБОЛ, НЕ МОКРИТЕ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪНИЩА!

28

юбералес

преди 6 години

Любовта на хората прави един отбор велик. Всеки който е гледал футбол повече от 50 години, може да разбере дали в един мач има уговорка. Просто днес имаше един отбор от задоволени и не търсещи много победата играчи и един отбор, който се раздаде до последно на терена.

27

Анонимен

преди 6 години

този път не е коефицента . Ботев ще имат нов собственик съвсем скоро , който е "известен бизнесмен " и БФС-то са му обещали участие в Лига Европа . Иначе там могат да се промъкнат разни евтини отборчета със само 1 чужденец като "Дунав" през които не могат да се перат пари , а това противоречи на концепцията на БГ футбола

26

Анонимен

преди 6 години

Колко е бил коефицента преди мача ?Предполагам доста висок за победа на Ботев .

25

МАДА- МА ДА

преди 6 години

Театър никой в Европа не знае Ботев и няма да ги знае .Само са напъват излишно .Лудогорец защо игра само в добавеното време като е доказан шампион и е на първо място с над 30 точки разлика от останалите в БГ .Защото така им е наредено да паднат .Домусчиев си е сложил поне 5 милиона за загуба на Лудогорец .

24

УУУУУУУУУУУУУ

преди 6 години

С такива отбори като Ботев футбол в България няма да има никога !Нали нямаха лиценз ама тва тея жълтури са за жълти книжки всичките .Лично Борисов ги вкара в играта бяха си заминали .Политика и строителство за сметка на зрителите дето не ги гледат .Стадиона беше празен на такъв празен стадион Гунди би се самоубил ако играеше .Ама сигорно са го гледали по телевизията 5 човека да хабят тока само .

23

1912

преди 6 години

Всички "разбирачи" да се скрият в миша дупка. Ботев си взе купата и толкоз. На много хора може да не им харесва, но това няма да промени нищо.

22

Анонимен

преди 6 години

TOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTO

21

Анонимен

преди 6 години

Ама Ботев би Лудогорец ли ?

20

Генев

преди 6 години

За това стадионите са празни и завиждаме на пълните стадиони в Англия,Испания и Италия , където има спорт и Феър плей.Колко е корумпирана дуржавата , толкова и спорта.Бойковото прасе Кралев ще оправи спорта.....

19

Баладжията

преди 6 години

Че какво желание биха имали лудогорец да играят срещу кой да е български отбор?

18

Анонимен

преди 6 години

героичен лудогорец се изпусна това заглавие повече приляга

17

Анонимен

преди 6 години

какво стана сега завистливите шопи пак ще получат инсулт от завист че ботев би заслужено изкарват от 9 извора вода само и само да омаловажат победата на ботев бил наговорен мача лудогорец не играели сериозно и така нататък винаги ще бъдете малки отборчета с дребни завистливи душици

16

Батето

преди 6 години

Не ме занимавайте с глупости, бе!

15

Анонимен

преди 6 години

За Лудогорец след толкова спечелени купи на България...в момента както е спечелил шампионата и е пак в ШЛ, това купата на България е все едно някой маннгал да каже на Домусчиев, че за 1 милион ще го издумка и никой няма да разбере..и онбя да се съглкаси.Говоря сексуално!