17

Анонимен

преди 7 години

Когато не бяхме членове на ЕС едва издаваха визи и гледаха на нас като на прокажени. Сега е Wilkommen за всякаква ***. Меркел ги покани, другите й пригласяха. Опънаха се само тези от източна Европа, защото им знаем акъла.

16

Анонимен

преди 7 години

Не само да се забрани фундаменталния ислям, ами тия трябва да се прогонят от Европа. Или да се трепят като бесни кучета. И който влиза в Европа да докаже че няма връзки с фундаменталисти. Че не е само ИД, ами много се нароиха такива. С каквато мярка ни мерят, с такава да им отмерим. Няма да се правим на лигльовци и да се подиграват с нас

15

мразичервенотиквеник

преди 7 години

В Европа отдавна става въпрос за война , тези терористични атаки нямат нищо общо със тези от близкото минало , когато бяха идеологически, тука става въпрос за целенасочена омраза и желание да се изтребят "неверниците" (християните) . Проблема е че това ще се предава с на всяко ново поколение , докато накрая не изпълнят желанието си да прочистят християните , европейците поне могат да забранят свободното проповядване на фондаментален ислям .

14

Анонимен

преди 7 години

БХК да се самосезира...

13

Ачо

преди 7 години

Не го разбирам това. Значи да сме човечни към тях разбирам, но когато виждаш, че с човечноста си към тях застрашаваш собствената си нация (Европа) и да продължаваш да им любезничиш граничи с простотията.

12

Митето

преди 7 години

Напротив, те сега ще отворят още-повече границите за да сме гостоприемни. Ще им отвърнат с прегръдк, а ония ще ни трепят докато ни дойде мозък в главата.

11

ужасТ

преди 7 години

Значи, баща му на терориста е багал от Кадафи, който гонеше ислямистите. Скрил се ислямиста в Англия, народил една торба терористчета, свалили Кадафи и сега е шеф на тая същата служба, която го е гонила......е сега ме убедете, че Сирия не я нсправиха нарочно ислямистка провинция!

10

Бур

преди 7 години

В Бургас на манифестацията имаше няколко полицаи само до общината, които като видяха края бързо бързо се изнизаха. Срам за полицията в града след събитията в Англия. Никаква охрана, къде бяха, за какво им плащат ?

9

g

преди 7 години

Дано да ги мъчат до полуда.

8

Теди

преди 7 години

Първо гледайте филма после пишете минуси

7

Теди

преди 7 години

С терористите трябва да се действа като във филма "Немислимо" 2010 год.

6

Анонимен

преди 7 години

Това Суарес на тинейджърски години ли е?

5

Анонимен

преди 7 години

не се ли вземат радикални мерки- всички мюсюлмани вън от Европа, няма да се получи друго! Да ходят където си искат- Европа е за християните. Да стане така и нито един християнин да няма общо с арабския свят! Всеки в своя свят!Писна ми от маннгали, бе...писна ми от *** бе?

4

Анонимен

преди 7 години

Британския Хелзински Комитет да го спаси

3

Анонимен

преди 7 години

Англия потъва

2

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че не е бил сам. Цяло котило камилари са. Но те не са виновни, виновни са английските власти които играят двойна игра. От една страна търгуват с ислямските държави, поради което не закачат техните центрове където радикализират ненормалници. И атентати ще има още и още. Какво като тази грозна бабишкера изкара армията? Ще минат 2-3 месеца и ще се забрави. Камиларите ще се скрият и ще гласят следващ удар. Жалко за наивните англичани които ще си гинат като мишки и ще слагат цветенца.

1

Адолф

преди 7 години

- Меркел, где така?- Тичам да си тегля въжето, майн Фюрер.- Дас ис фантастише, Фрау!