7

ким сун

преди 6 години

Голям експерт.Значи Русия и САЩ които са всъщност съюзи от различни държави и общности,ръководени от Вшингтон и Москва,са всъщност големи *** и никви играчи на световната сцена.Значи в Кремъл и Белия дом са едно самодоволни бюрократи?Ех тези руски *** и агенти,как лъжат и въртят като своите господари.Ама Европа не е Казакстан,Таджикистан или Монголия.***.

6

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРиби 1Те не са нито интернационалисти, нито патриоти! Те са ИНТЕРЕСЧИИ! КОГА, КЪДЕ И КОЙТО даде повече! Хора без принципи и съвест!

5

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай.......и кво стана с "глобализацията"????? Къде отиде, вече май в космоса? Айде, обединявайте там всички други галактики и оставете земята на мира, на народите им и традициите им!

4

Андрешко

преди 6 години

Борбата с тероризма ще бъде много трудна,докато не се внедрят обучени хора в редиците на терористичните организации,а не да се наливат пари на нови бюрократични агенции. Не може да се бори тероризма с нови чиновници,а с обучени хора-шпиони.

3

Анонимен

преди 6 години

С тези красиви думи, утре ще започнете да изграждате и концентрационни лагери. За европейците.

2

стига ОБЩИ ПРИКАЗКИ

преди 6 години

(до 2)"връщане на суверинитета в ръцете на народа"??? Като "ВЛАСТТА в ръцете на народа"??? 1944-1989.Мисли'.

1

БЬЛГАРИН

преди 6 години

ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕРОРИЗМА НА ЕС И НАТО ИДВА И ЛОГИЧНОТО РЕШЕНИЕ---НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО И ВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРНИТЕТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА НЕ И В РЪЦЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ---ПРЕДАТЕЛИ