57

радеф

преди 6 години

всеки народ си го заслужава.тоз не е моя президент.а вашия ли е?

56

Анонимен

преди 6 години

Румен *** да се научи първо да чете и словообразува! Не, че избран от кремъл за президент на задунайска губерния се очаква да бъде просветен и с интелект по-висок от този на ватман, но е добре все пак да има някакво приличие. Или поне свръзките му с руското посолство, които му пишат дневния ред да намерят някой, който поне да съставя речите на недоразумението под пагон така, че ДА МОЖЕ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ ПРАВИЛНО!

55

Анонимен

преди 6 години

Личи си кой е прочел повече от една книга! Радвам се, че го избрахме, че поне той да балансира неграмотността на цяла армия случайно изпълзяли нещастници и техните поддръжници!

54

Анонимен

преди 6 години

Самото Невежество Радев чувал ли е за Левски?

53

Анонимен

преди 6 години

Думите са в нас а делата зад нас!

52

г-н Радев

преди 6 години

Не думи - Дела ,Дела трябват !

51

Анонимен

преди 6 години

Речта на президента беше много силна! За пръв път на този пост имаме един достоен и интелигентен човек.

50

Анонимен

преди 6 години

***, мили боже, кой издигна кандидатурата на този, забравихте ли! хора - бдете!

49

Анонимен

преди 6 години

Историята знае как се наричат тези, които срещу 30 сребърника продават един цял народ..Да, даже имената им се знаят. Кр.К, В.С.,В.С.

48

Обективно

преди 6 години

Не съм фен на Нинова и БСП, не гласувах за Радев, защото се опасявах БСП да не дойде пак на власт. Нищо против хората гласуващи за БСП, но тази партия винаги ни вкарва в някакви тежки кризи. Но словото на Президента е много силно. А "думите са в нас , и в ние сме в думите" е наистина достойна за уважение перифраза.

47

Анонимен

преди 6 години

Само еничер може да втълпява на хората пишейки някакви простотии за президента на България.Той е натовски генерал, а не турски. От Турция най-вероятно ви си плаща за тези безмислеци. Историята знае как се наричат тези, които срещу 30 сребърника продават един цял народ

46

Анонимен

преди 6 години

От коментарите личи, че някакъв *** има опорки за някаква Корнелия и съветски паметници.Днес е празник на всички без троловете.Честит празник скъпи съграждани!!!

45

Левски

преди 6 години

"Простотията е в нас и тя ще си остане в нас"Това е за всички дръскачи тук. Феса на главата и поклон пред раята, *** долно.

44

Анонимен

преди 6 години

толкова ли е неук, че не можа една мисъл да съчини, а ми се сети за надписа във военното училище, който му се набиваше, докато следваше, не че го разбира какво означава. Този е онези 2/3, които не са си купили книга.

43

Анонимен

преди 6 години

Пудела на Краванелия

42

така де

преди 6 години

продължи си мисълта -"сталинизмът е в нас и ние сме в сталинизма."

41

Активист на БКП

преди 6 години

Единственият достоен български политик !!! Господ здраве да му дава !!!

40

ДЕРЗАЙТЕ, ПРОСТАЦИ

преди 6 години

ПРЕКРАСНА, УМНА РЕЧ ОТ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН, С КОЙТО СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ Е НАШ ПРЕЗИДЕНТ! ОБРАЗОВАН, БЕЗСПОРНО ИНТЕЛИГЕНТЕН И ПОЧТЕН. *** БОКОВИ МУТРЕНСКИ ФЕНОВЕ ДА СИ ЛАЯТ. ОЩЕ МАЛКО ИМ ОСТАНА. БЕДНИЯТ ИМ РЕЧНИК, ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА ИМ ОТИВА И МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ, ЧЕ СА ДОСУЩ КАТО МЕНТОРА СИ МУТРА - БОЙКО БОРИСОВ. ДЕРЗАЙТЕ ПРОСТАЦИ В ДЕНЯ НА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА. НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЦЪФНЕТЕ С МАЛОУМИ ЕТО СИ КАТО ЦИРЕЙ НА ЗАД НИК, ЗАД НИЦИ ТАКИВА

39

М

преди 6 години

Времето е следствие на думите. Творецът ни създаде със Словата си, затова да говорим добро и истина! И да не мълчим за ктб!)

38

жалко

преди 6 години

прочетете как се е празнувал денят на светите братя. Кирил и Методи, и не си присвоявайте народните празници, не ви е срам - това не е празник на президента и никога досега не бил, а най малко комунистите имат заслугата пресветото дело на двамата братя да пребъде! долу ръцете от 24 май, да не го празнуваме след некоя и друга година на позорния паметник с автоматите в борисовата градина! опомнете се,хара!